×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 28.03.2024 15:05:56

Cartoon Network Game On a lansat „Casa bântuită a lui Gumball” și pregătește „Turnul de apărare”



București (MEDIA EXPRES) / 28 mar 2024 / Cartoon Network a anunțat lansarea noului joc “Casa Bântuită Gumball” ce are loc într-o casă bântuită din Elmore și în care apar personajele din cunoscutul serialul „Lumea Minunată a lui Gumball" - Darwin, Anais, Gumball și alții.

În timp ce jucătorii explorează Casa Bântuită, sunt întâmpinați de Gumball și trebuie să îndeplinească o misiune pentru a scăpa de pericolele care îi pândesc, trebuie să fie vigilenți, deoarece o fantomă s-ar putea ascunde în apropiere, iar personajele din Casa Bântuită oferă indicii și sfaturi pentru a-i ajuta să îndeplinească misiunea și să scape de pericole.

Odată îndeplinită misiunea, jucătorii pot obține un loc în clasament. Jocul Casa Bântuită este disponibil pe Roblox și poate fi jucat oricând.

Cartoon Network Game On! se pregătește, de asemenea, pentru un nou joc Gumball, „Turnul Apărării”, care va fi lansat în curând în metaverse. Noul joc prezintă patru turnuri diferite de construit, fiecare cu trei opțiuni speciale de îmbunătățire. Cu zece niveluri de cucerit, jucătorii vor avea parte de o confruntare epică, cu o mulțime de Gumball XP și monede de câștigat pe parcurs.

„Analizăm în mod constant Game On! în funcție de audiențe și utilizând datele de performanță pentru a ghida următoarea experiență imersivă. Combinarea mecanismelor de joc extrem de populare cu un brand îndrăgit și transmiterea acesteia pe Roblox reprezintă o victorie atât pentru public, cât și pentru brandul nostru. Strategia noastră este incluzivă, dedicată tinerilor și construită în așa fel încât să ajungă organic în atenția acestora, în locurile unde își petrec timpul, încercând tototdată să ofere conținut de divertisment interactiv și atractiv, care să sporească atașamentul față de brand, a declarant Monika Oomen, VP Brand, Comms and Digital Content Strategy, Warner Bros Discovery, EMEA, kids.

Cartoon Network Game On! este o experiență imersivă pe platforma de jocuri Roblox, care îi transportă pe copii într-un tărâm virtual, le permite participanților să se implice în jocuri în care pot explora lumea virtuală a serialelor Cartoon Network: “Craig și Dumbrava”, “Haideți, Tineri Titani!”, “Aventurile Fraților Ursuleți”, “Ben 10” și “Uimitoarea lume a lui Gumball”.

Cartoon Network Game On! continuă să ofere experiențe distractive și captivante copiilor din toată lumea. Recent, platforma a marcat o serie de evenimente importante:
- a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a Fetițelor Powerpuff cu o serie de jocuri și activități tematice,
- a colaborat cu Carnavalul Viareggio din Italia pentru a aduce personajele Cartoon Network la viață în parade și spectacole.
- a sărbătorit premiera filmului WONKA cu un joc interactiv inspirat din film
- a integrat Bakugan în Polonia, oferind fanilor o nouă modalitate de a se juca cu personajele preferate.

Pe lângă toate acestea, Cartoon Network Game On! a lansat recent o experiență imersivă numită "Hero Inside Cinema". Acest cinematograf unic este construit tematic în jurul serialului Hero Inside și oferă spectatorilor o privire în culisele spectacolului. Premiera primului episod a fost un succes uriaș, iar cinematograful este acum disponibil în Franța, Austria și Elveția.

Recunoscut pentru că a continuat să aducă copiii împreună prin intermediul jocului online, aducând în același timp emisiunile la viață într-un mod fără precedent, Cartoon Network Game On! a fost nominalizat la premiul Kidscreen 2024 pentru cea mai bună aplicație de joc (de brand) și a câștigat un premiu Broadcast Digital Awards pentru cel mai bun suport digital pentru un domeniu, canal sau gen. La un an de la lansare, Cartoon Network Game On! a avut până acum peste 33,2 milioane de vizite.

Cartoon Network este programul exclusiv pentru copii și familie din cadrul Warner Bros. Discovery și reprezintă totodată rețeaua numărul 1 la nivel mondial de seriale de animație. Cartoon Network reprezintă contrastul dintre o moștenire bogată de personaje și o listă de creativi cu un stil unic de a spune povești. Cartoon Network prezintă conținut original din studiourile Cartoon Network, Warner Bros. Animation și nu numai, care include serii animate de succes fulminant precum Ben 10, Craig și Dumbrava, Steven Universe, Haideți, Tineri Titani! și multe altele. Sub sloganul Redesenează-ți lumea, angajamentul extins al Cartoon Network în materie de conținut se adresează întregului spectru de copii și familii, inclusiv preșcolarilor, tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani și familiilor lor.

Noile seriale care urmează să apară, precum Gremlins, Jade Armor, Insula Dramei Totale, Unicorn: Warriors Eternal, precum și o serie de filme live-action vor cuprinde o linie de programe pentru copii și familie cuprinzătoare pe Cartoon Network și HBO Max, oferind peste 300 de ore de conținut original. Văzută în peste 185 de țări și în 33 de limbi, biblioteca istorică a Cartoon Network poate fi vizionată în format streaming și pe HBO Max.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL