Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:18.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 09.08.2017 16:27:59
DISCOVERY-TVR-JOCURI OLIMPICE / TVR va difuza exclusiv pe free-to-air Jocurile Olimpice din 2018 și 2020
București (MEDIA EXPRES) / 9 aug 2017 / Discovery Communications anunțat la 9 august încheierea unui parteneriat pe termen lung cu televiziunea publică din România de sublicențiere exclusivă pentru Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020 pentru transmisia free-to-air. Prețul tranzacției nu a fost făcut public.

TVR va difuza competițiile pe canalele sale lineare și non-lineare, de asemenea, tot în regim exclusiv, pachetul va cuprinde și drepturi digitale pentru o selecție de programe din conținutul difuzat de TVR pe canalele sale liniare în regim „catch-up”. Drepturile radio, drepturile pentru conținut de știri și pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele și pe platformele digitale TVR sunt acordate în mod ne-exclusiv.

Eurosport își păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind fanilor în direct și la cererere sport de cea mai bună calitate, pe TV, streaming mobil sau online, pe Eurosport Player. Transmisiunile vor cuprinde peste 100 de evenimente în direct sau la cerere, asigurând acces pentru orice dispozitiv, în orice moment.

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „E fantastic că acest acord va aduce fanilor de sport din toată România atât de multe variante accesibile pentru a urmări cele mai importante momente ale competiției olimpice. Tradiția îndelungată a transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, împreună cu modul inovator în care Discovery spune povești și acoperirea mediatică a sporturile olimpice asigurată de-a lungul întregului an de transmisiunile Eurosport, ne permit să oferim publicului cele mai bune momente și întreaga desfășurare a competiției olimpice, prin intermediul tuturor ecranelor de vizionare disponibile. Ne mândrim să putem împărtăși tuturor poveștile inspiraționale ale sportivilor români și călătoria lor către împlinirea propriului vis.”

Irina Radu, preşedinte-director general al TVR, a comentat: “Difuzarea Jocurilor Olimpice reprezintă o tradiţie la TVR şi ne bucurăm că o putem continua. Promovarea spiritului olimpic şi susţinerea atleţilor români sunt parte din misiunea noastră. Publicul român este pasionat de sport, astfel că ne dorim să oferim cele mai bune competiţii sportive internaţionale. TVR a trecut prin momente dificile, însă, aşa cum fac şi atleţii, “ne antrenăm” mereu pentru a răspunde preferințelor publicului nostru, iar parteneriatul cu Discovery este o oportunitate uriașă în acest sens.”

Discovery Communications deține drepturile multimedia exclusive în 50 de țări și teritorii din Europa pentru edițiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024, așa cum a anunțat împreună cu Comitetul Internațional Olimpic în iunie 2015. Până în acest moment au fost încheiate 21 de acorduri de sublicențiere, prin parteneriatele formate cu televiziunile publice din Armenia (APT), Austria (ÖRF), Bielorusia (Belarus National State Broadcasting), Croația (HRT), Republica Cehă (Ceska Televize), Estonia (Eesti Meedia), Finlanda (YLE), Georgia (Georgian Public Broadcasting), Kosovo (RTK), Islanda (RÚV), Irlanda (RTE), Letonia (Latvijas Televīzija), Lituania (Lietuvos Olimpinis Fondas), Olanda (NOS), Polonia (Telewizja Polska), Slovenia (RTV Slovenija), Slovacia (RTVS) Ungaria (MTVA). Elveția (SRG SSR) şi Marea Britanie (BBC).
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.