×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.06.2020 12:01:05

DIVA-FILM-PREMIERĂ / Diva difuzează în premieră „LEGILE MISTERELOR: PIESĂ MORTALĂ”



București (MEDIA EXPRES) / 10 iun 2020 / Amy Winslow (Jill Wagner) și Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) continuă să investigheze împreună misterele din Garrison, Washington, într-un nou film din seria “Legile misterelor” este difuzat, duminică, 14 iunie, de la 16:00, la DIVA.

“Legile misterelor: Piesă mortală” (Mystery 101: Playing Dead, 2019), le aduce lui Amy și Detectivului Burke un mister legat de dragoste și răzbunare. Acțiunea începe când partenerul lui Burke, Claire Tate (Sarah Dugdale), suferă o lovitură la nivelul capului în timp ce investighează o intrare prin efracție într-o farmacie.

La spital, Claire nu iși amintește decât o jucărie metalică în formă de maimuță, care i-a distras atenția înainte de incident. Det. Burke află de la managerul farmaciei că sistemul de înregistrare video nu funcționa și că din farmacie lipsesc 500$ și multe medicamente.

Între timp, vedeta Bella Brightman (Rekha Sharma) sosește în oraș pentru a juca în piesa Shadow of Death. În seara premierei, în sală se află Amy, studenții ei, tatăl ei, dar și Detectivul Burke. Nimeni nu se așteaptă să fie martor la o tentative de crimă, când o armă din recuzită este înlocuită cu o armă adevărată, iar glonțul o ratează pe Bella. Travis oprește piesa și declară teatrul, scena unei tentative de crimă.

După incident, Bella insistă să găzduiască o petrecere, iar dimineața următoare este găsită fără suflare din cauza unui infarct. Amy ia parte la investigație și reușește să conecteze furtul din farmacie, moartea vedetei, jucăria metalică și un bilet de dragoste găsit în cabina de la teatru, în același timp obținând și mărturia faptașului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL