×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.08.2020 14:07:00

AXN-PROGRAmE-PREMIERĂ / Jessica Alba și Gabrielle Union au noi misiuni în sezonul doi din “Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) la AXN



București, 13 august 2020 – Serialul “Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest), cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, spin-off al francizei Bad Boys, revine la AXN cu sezonul doi, din 14 septembrie, lunea, de la ora 22.00, cu episoade duble.

Din universul francizei de succes „Băieți răi” (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, drama de acțiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) urmărește povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în “Băieți răi II”.

În primul sezon am făcut cunoștintă cu fostul agent DEA, Syd, care se pare că a lăsat trecutul complicat în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles, dar și cu Nancy McKenna, noua parteneră a lui Syd, o femeie cu propriile secrete care a învățat să jongleze printre nenumăratele cazuri complicate și problemele cu fiica vitregă, o fire extrem de rebelă.

Împreună, cele două sunt mereu pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, transformându-se într-o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.


În sezonul doi, povestea merge mai departe pentru cele două eroine. Syd suferă după pierderea unui prieten și este într-o permanentă căutare de răspunsuri, în timp ce McKenna trebuie să facă față urmărilor pe care răpirea Izzabelei le-a creat în viața personală, dar mai ales destrămarea propriului mariaj.

Însă, în momentul în care o mișcare criminală amenință să distrugă întreaga comunitate din Koreatown, cele două, alături de întreaga echipă LAPD, trebuie să găsească responsabilii înainte de a fi prea târziu.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin. Orlando Jones (American Gods) și Kelly Rowland (celebra cântăreață, fosta membră Destiny’s Child) se alătură în sezonul doi.

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) - care a și regizat episodul pilot al serialului.

AXN (www.axn.ro) este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate, serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS). Sony Pictures Television distribuie AXN în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu.

Sony Pictures Television (SPT) are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL