×

Programe TV -- Data și ora publicării: 24.11.2020 13:28:15

E!-TOTAL BELLAS-SEZON NOU / Sezonul șase TOTAL BELLAS din 29 noiembrie la E!



București (MEDIA EXPRES) / 24 nov 2020 / Staruri WWE®, scriitoare în topul New York Times și antreprenoare, Nikki Bella® și Brie Bella® revin cu un nou sezon din “Total Bellas”, în premieră din 29 noiembrie, de la 22:00, la E!

Sezonul acesta Nikki și Brie se pregătesc pentru nașterea celor doi baieți și lansează biografia “Incomparable”, în care Nikki dezvăluie un secret pe care l-a ascuns timp de 20 de ani. Pe măsură ce Brie îi împărtășește lui Nikki experiența despre nașterea și viața alături de un bebeluș, emoții puternice din trecut ies la suprafață.

Brie încearcă să îi aducă împreună pe Nikki și JJ, fratele lor, în speranța că cei doi își vor rezolva divergențele. Și ca și cum nu este suficient, frații află că mama lor, Kathy, are nevoie urgent de o operație pe creier. În ciuda a tot ce se petrece, surorile Bella găsesc timp să sărbătorească alături de familie și să analizeze dacă Phoenix este locul în care vor rămâne pentru totdeauna.

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Andrea Metz și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray Productions, iar Kevin Dunn și Chris Kaiser sunt producători executivi din partea WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt și ele producători executivi.

Parte a diviziei NBCUniversal’s Direct to Consumer, NBCUniversal Networks International este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 160 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul de branduri tv include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume.

NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune, parcuri de distracții celebre în toată lumea și o serie de afaceti de succes pe internet. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.

WWE (NYSE: WWE), este o companie media intergată și un recunoscut lider mondial în divertisment. Compania deține un portofoliu care crează și livrează conținut 52 de săptămâni pe an către o audiență internațională. WWE este dedicat cnținutului pentru întreaga familie în special programelor de televiziune, pay-per-view, media digital și platforme de publishing.

Programele tv WWE sunt orientate către familie și se văd în peste 800 de milioane de gospodării la nivel international și sunt traduse în 20 de limbi. WWE Networks, primul care oferă non stop conținut premium în sistem pay-per-view, grilă de programe și o mare librărie de video-on-demand, este disponibil în peste 180 de țări. Sediul central al companiei este în Stanford, cu birouri în New York, Los Angeles, Londra, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai, Munich și Tokyo.Mai multe informații despre WWE (NYSE: WWE) sunt disponibile pe wwe.com și corporate.wwe.com. pentru informații despre activitatea globală accesați http://www.wwe.com/worldwide/.     

Bunim/Murray Productions (BMP) este o companie care și-a pus semnătura pe formate inovatoare de entertainment, a fost premiată cu Emmy și a creat genul reality-show, cu seria de succes The Real World (32 de sezoane, pe MTV). BMP a continuat inovațiile cu primul reality game show, Road Rules (MTV), în 1995; primul reality sitcom, The Simple Life (FOX, E!), în 2003; primul reality soap opera, Starting Over, în 2003.

Printre producțiile marca BM difuzate momentan la TV se numără Keeping Up with the Kardashians, Life of Kylie, Total Divas, Total Bellas și So Cosmo (E!), The Real World și The Challenge (MTV), Project Runway și Project Runway All Stars (Lifetime), Valerie’s Home Cooking (Food Network), Born This Way (A&E), Earth Live (National Geographic), Bill Nye Saves the World (Netflix), The Selection: Special Operations Experiment (History), The Healer (TLC) și Chachi’s World (go90). 

BMP a produs și filme, ca They Call Us Monsters, Valentine Road (HBO), Pedro (MTV) și Autism: The Musical (premiat cu Emmy, HBO). BMP a lansat divizii ca BMP Films, BMP Digital și BMP Latin. Având sediul în Glendale (California), compania a fost fondată în 1987 de Jonathan Murray și regretata Mary-Ellis Bunim, care au fost incluși în Television Academy’s Hall of Fame în 2012. Compania s-a alăturat Grupului Banijay în 2010.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL