×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.11.2020 16:34:21

NATIONAL GEOGRAPHIC-PREMIERĂ / Documentarul „Vânătorii de viruși” are premiera la National Geographic



// Realizat de National Geographic și ABC News’s Lincoln Square Productions, documentarul prezintă munca celor aflați în prima linie, în prevenirea următoarei pandemii //

București (MEDIA EXPRES) / 26 nov 2020 / În contextul creșterii numărului de virusuri noi și a frecvenței acestora în ultimii ani, National Geographic a anunțat lansarea documentarului „Vânătorii de viruși”, vineri, 27 noiembrie, de la ora 22:00.

Produs de ABC News’ Lincoln Square Productions, acesta prezintă poveștile necenzurate și înfiorătoare ale experților care încearcă să identifice lanțul evenimentelor ce ar putea cauza următoarea pandemie.

Într-o perioadă în care pandemia COVID-19 a acaparat totul, e greu să ne gândim că acest virus este doar un semnal de alarmă pentru ceva și mai periculos. Dar oamenii de știință aflați în prima linie în lupta de prevenire a următoarei pandemii știu că ce e mai rau abia acum poate să urmeze, se arată în comunicatul National Geographic care anunță premiera.

Așadar, ce putem face pentru a preveni o viitoare criză înainte de a fi prea târziu? În toată lumea, oamenii de știință sunt într-o luptă contra cronometru pentru a preveni dezastrul, iar eforturile lor reprezintă cea mai importanta misiune științifică a unei generații.

Colaborator al National Geographic, epidemiolog și ecologist, Christopher Golden este într-o misiune de descoperire a tiparelor care conduc la crize sanitare globale, făcând conexiunea între cultură, boli și mediu. Corespondentul extern al ABC News, James Longman, a fost martor direct al consecințelor devastatoare pe care COVID-19 le-a avut în lume și se va folosi de experiența sa în investigații pentru a găsi răspunsuri la întrebările după care tânjește publicul.

Împreună, Golden și Longman pornesc într-o călătorie epică în toată lumea pentru a se întâlni cu oameni de știință curajoși care încearcă nu doar să înțeleagă și să oprească epidemia de COVID-19, ci și să prevină o viitoare pandemie mortală.

Lanțul evenimentelor care declanșează o epidemie poate fi întrerupt — eliminarea unei singure piese de domino poate împiedica pierderea a milioane de vieți.

Vânătorii de viruși aflați în prim-planul științei și explorării, dispuși să riște totul pentru a dezlega misterele acestor viruși sunt Jim Desmond, Disease and Wildlife Interventionist, Kendra Phelps, Badass Bat Scientist și Christopher Golden, Consulting Veterinarian, EcoHealth Alliance

„Vânătorii de viruși” îi urmărește pe exploratorii Golden și Longman în călătoria lor de la un aeroport la altul, dintr-un taxi în altul, în căutarea fiecărei interacțiuni umane marcată de actuala pandemie globală. În contextul creșterii alarmante a numărului infecțiilor și deceselor în toată lumea, aceștia se vor alătura eforturilor urgente, pe teren, ale acestor vânători de viruși aflați în prezent în următoarele zone de risc: Statele Unite, Liberia, Tailanda și Turcia.

„Vânătorii de viruși” este lansat la nivel global de National Geographic Channel în 172 de țări, în 43 de limbi.

„Vânătorii de viruși” este produs de Lincoln Square Productions pentru National Geographic. Pentru Lincoln Square Productions Jeanmarie Condon și Drew Pulley sunt co-executive producers. Pentru National Geographic, Executive Producer este Bengt Anderson, Vice President of Production este Matt Renner, Senior Vice President of Production and Development este Alan Eyres și Executive Vice President of National Geographic Unscripted Entertainment este Geoff Daniels.


National Geographic Partners LLC (NGP), o asociere între Disney și National Geographic Society, își propune să ofere publicului din întreaga lume conținut premium din domeniile știință, aventură și explorare, prin intermediul unui portofoliu inegalabil de instrumente media.

NGP combină televiziunile National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo) prezente la nivel global cu instrumentele media și cele destinate consumatorilor ale National Geographic: revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platformele digitale și de social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe și evenimente, vânzări, licențe și activități de e-commerce.

Promovarea cunoașterii și înțelegerii lumii a reprezentat obiectivul central al National Geographic timp de 132 de ani, iar acum se dedică aprofundării, depășirii frontierelor, și explorării mai departe, fiind prezenți în 172 de țări, în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP alocă 27% din câștigurile sale asociației nonprofit National Geographic Society pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educație.

Pentru mai multe informații, puteți vizita www.natgeotv.com sau www.nationalgrographic.com.

ABC News’ Lincoln Square Productions (LSP) este specializată în producții la scară globală pentru mai multe platforme, inclusiv National Geographic, A&E, Lifetime, Hulu, ABC, Disney+, Netflix și PBS.

Printre producții se numără seria de documentare despre pedeapsa cu moartea “The Last Defense” de Viola Davis, "America Inside Out with Katie Couric" pentru National Geographic, seria originală Disney+ "Into the Unknown: Making Frozen 2" despre un an în culisele Walt Disney Animation Studios și “Rogue Trip” cu Bob și Mack Woodruff, seria de arhivă "1969," “The Genetic Detective” cu genealogistul genetic de investigație CeCe Moore, seria “The Truth About Murder with Sunny Hostin” pentru Investigation Discovery și "Shining a Light" de la A&E produs în parteneriat cu Pharrell Williams, John Legend și Alicia Keys, precum și seria foarte cunoscută “What Would You Do?”.

LSP dezvoltă și proiecte de scenarii din relatări bazate pe fapte și cu parteneri precum ABC Studios și A&E Productions. LSP a produs drame precum miniseria ABC "Madoff" cu Richard Dreyfuss și Blythe Danner în rolurile principale, precum și "The Lost Wife of Robert Durst" de la Lifetime, cu Katherine McPhee.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL