×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.03.2021 13:58:04

Recomandările lunii aprilie la The HISTORY Channel



București (MEDIA EXPRES) / 23 mar 2021 / History recomandă în luna aprilie pentru telespectatorii programelor sale sezonul 29 „Top Gear”, în premieră și în exclusivitate în România cu cei trei noi prezentatori, sezonul 8 din seria „Arme născute în foc” și în premieră „Bătălia meșterilor”, o serie americană de competiție în bricolaj ce prezintă printre altele crearea unei mașini universale de grădinărit și proiectarea cuștii supreme pentru câini.

„Top Gear” sezonul 29 are 5 episoade a câte o oră și debutează ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ROMÂNIA de joi, 1 aprilie, de la ora 21:00, cu difuzarea a câte un episod nou săptămânal.

Sezonul 29 îi aduce în prim plan pe cei trei noi prezentatori, Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness, testând mașini pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile la cele mai extravagante, dar și ducându-și rezistența fizică la limită într-un show incitant filmat în timpul pandemiei

Freddie, Chris și Paddy se vor întrece într-un uriaș Zid al Morții în mașini ireparabile, vor schia pe mașini de vacanță închiriate, vor dezvălui o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI, și vor să reziste 24 de ore închiși în mașinile lor. Nu vor lipsi supermașinile, tururile de pistă rapide și The Stig, precum și noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

Sezonul 8 din „Arme născute din foc” are 12 episoade a câte 60 de minute și debutează de joi, 15 aprilie, de la ora 20:00.

În premieră, sezonul 8 are un prezentator nou: Grady Powell. Fost membru al Forțelor Speciale ale Armatei SUA, Powell este expert în supraviețuire și mobilitate, specializat în arme de dimensiuni mici. El a pășit pe urmele bunicului său care a luptat în al Doilea Război Mondial, precum și ale tatălui, de asemenea membru al Forțelor Speciale în timpul Războiului din Vietnam.

După ce a servit cu distincție ca membru al Beretelor Verzi, a devenit instructor pentru armată, poliție și civili în medicină traumatică, tehnici de salvare a vieții sau măsuri de utilizare defensivă a armelor. Experiența în trupele de elită și pasiunea pentru învățarea de noi abilități.

În fiecare episod al competiției, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia legendară a lui Saladin, spada uriașă a lui William Wallace sau arma letală Vajra-mushti.

Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Arme Născute din Foc”.


Noua serie concurs „BĂTĂLIA MEȘTERILOR” are 10 episoade de câte o oră și începe de marți, 20 aprilie, de la ora 21:00.

„Bătălia Meșterilor” îi reunește pe actorii Tim Allen și Richard Karn din „Meșterul Casei” în rolul de gazde ale noii serii-concurs în care cei mai buni și mai talentați meșteri din SUA se iau la întrecere pentru a crea construcții uluitoare, în atelierele lor de acasă.

Concurenții își vor împinge abilitățile și măiestria dincolo de limite nu doar pentru a repara obiecte de uz casnic, ci și pentru a le perfecta. Printre provocările competiției se numără crearea unei mașini universale de grădinărit sau proiectarea cuștii supreme pentru câini.

În fiecare episod, Tim și Richard vor evoca momente din istoria unică și de multe ori inedită a obiectelor din gospodărie, celebrându-i astfel pe inventatorii din spatele lor, precum și tehnicile utilizate de aceștia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL