×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.03.2021 15:49:41

Recomandări programe AXN și AXN White – aprilie 2021



București (MEDIA EXPRES) / 26 mar 2021 / Două seriale inspirate din povești adevărate, „Doc – În mâinile tale” ( „Doc – Nelle tue mani”) și „Pe viață” („For Life”) au premiera în luna aprilie la AXN. Totodată, trupele speciale „S.W.A.T” și „Seal” se întorc cu noi misiuni, în prima linie. Echipa „NCIS New Orleans” se alătură și ea, cu noi cazuri de rezolvat.

Maratonul de filme de week-end continuă cu noi filme din antologia horror „În întuneric” („Into the dark”), dar aduce și comedia „Femeile în negru” („Ladies in black”) cu Julia Ormond, dar și animația “Ștrumpfii: Satul pierdut” („Smurfs: The Lost Village”).

AXN
S.W.A.T – premiera sezonului 4, din 6 aprilie, marțea, de la ora 22:00, cu Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco

În debutul sezonului 4, protestatarii Black Lives Matter umplu străzile din Los Angeles, în timp ce Hondo își amintește un episod din trecut, în care întreaga comunitate comemora revoltele Rodney King din 1992. Acest eveniment scoate la iveală disensiunile dintre Hondo și tatăl său, întrucât se dovedește că fiecare a avut alte reacții privind verdictul în cazul Rodney King. În momentele post verdict, Hondo, ignorând avertismentul tatălui, sare în apărarea unei persoane caucaziene care era agresată. Ajunși la spital, Hondo dezvăluie că s-a înrolat în Marină, decizie care stă la baza conflictului deschis din prezent cu tatăl său.

SEAL (Seal Team) – premiera sezonului 4, din 6 aprilie, marțea, de la ora 23:00, cu David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks

Misiunile Echipei Bravo continuă în noul sezon, prima fiind capturarea lui Al-Hazred, liderul unui grup terorist și, totodată, fiul unui cunoscut terorist capturat de Jason la începutul carierei și motivul pentru care acesta este acum leaderul Bravo One. Pentru această misiune, membrii SEAL se deplasează prin lanțul muntos Spin Ghar, însă Jason și Cerberus ajung să fie separați de echipă.

Trailer SWAT_SEAL sezonul 4 - https://youtu.be/oyDSlyqkQg4

NCIS New Orleans – premiera sezonului 7, din 7 aprilie, miercurea, de la ora 21:00, episoade duble, cu Scott Bakula, Lucas Black și Shalita Grant

În timp ce orașul New Orleans se confruntă cu efectele pandemiei COVID-19, Pride îi trimite pe Tammy și Carter să investigheze o moarte suspectă la bordul unui vas umanitar. În același timp, Wade este copleșit de numărul de victime răpuse de noul virus.

Trailer NCIS New Orleans Sezonul 7 - https://youtu.be/uE-OgmQ1o_0

Doc – În mâinile tale (Doc – Nelle tue mani) – premieră, din 8 aprilie, joia, de la ora 22:00, cu Luca Argentero, Matilde Gioli, Sara Lazzaro

Doctorul Andrea Fanti este unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, autoritar și încrezător, dar care are o relație impersonală, chiar detașată față de pacienții săi. În urma unui traumatism cranian, supraviețuiește, dar își pierde amintirea ultimilor doisprezece ani din viață. Fără amintiri, Andrea se trezește într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relațiile noi sunt uitate și triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă și unde va trebui să își reconstruiască viața întâi ca pacient, apoi ca soț, tată și, în cele din urmă, ca medic.

Inspirat de povestea adevărată a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut în Italia ca “doctorul Amnezie”, serialul prezintă călătoria personajului central, cazuri clinice complicate, dar și complexitatea vieții dintr-un spital.

Trailer Doc- În mâinile tale - https://youtu.be/bZGGMNuIkzQ

Pe viață (For Life) – premieră, din 12 aprilie, lunea, de la ora 22:00, cu Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant

Produs de 50 Cent și inspirat din cazul real al lui Isaac Wright Jr., serialul spune povestea unui deținut care devine avocat, acceptând să reprezinte alți condamnați în timp ce se luptă pentru a-și răsturna propria sentință nedreaptă. La nouă ani după ce, fără să vrea, a fost prins în controlul antidrog al angajatorului său și condamnat la închisoare pe viață, Aaron Wallace, în vârstă de patruzeci și doi de ani, a devenit avocat. În timp ce jură să-și ajute colegii deținuți să caute dreptate, este decis să-și demonstreze nevinovăția, expunându-l public pe procurorul lipsit de etică care l-a pus după gratii, Dez O'Reilly. Ca parte a acordului de a o ajuta pe Safiya Masry, șefa închisorii în care acesta își execută pedeapsa, lui Aaron i se permite să ia diferite cazuri și să le susțină în sala de tribunal. Pe plan personal, personajul se luptă să rămână în relații bune cu fosta soție, Marie, și cu fiica lor adolescentă, Jasmine.

Trailer Pe viață - https://youtu.be/WRBrYJt8s-k

Obiectez! (Rake) – sezonul 1, din 12 aprilie, lunea, de la ora 23:00, cu Greg Kinnear, Necar Zadegan, John Ortiz

Keegan Deane, un avocat din Los Angeles, este dependent de jocuri de noroc și mai practică și înșelătorii fiscale, fiind dator prietenilor și Fiscului. Însă, cu toate acestea, are un angajament față de actul de justiție, care îl determină să accepte clienți pe care niciun alt avocat nu îi vrea. De la bigami, canibali, la perverși sexuali și criminali în serie, niciun caz nu este în afara limitelor pentru el. Viața sa personală este la fel de complicată – are o aventură cu soția primarului și un fiu adolescent care are o relație cu profesoara sa de engleză. Trecutul lui Keegan revine pentru a-l bântui pe cel mai bun prieten și pe soția acestuia, candidată la funcția de procuror. Adversarul acesteia este nimeni altul decât un avocat specializat în taxe, care este logodnicul fostei iubite a lui Keegan. Cu toate acestea, în ciuda afacerilor sale juridice și private complet dezordonate, Keegan rămâne optimist că cele mai bune zile ale sale urmează.

Trailer Obiectez! - https://youtu.be/dSU1tt_VGCU

Antologia de filme horror În întuneric (Into the Dark) – sezonul 2, din 3 aprilie, sâmbăta, de la ora 23.00

Antologia horror care explorează cele mai întunecate părți ale personalității umane revine cu noi filme, fiecare producție având propriul regizor, scenarist și distribuție, iar acțiunea este centrată în jurul unei sărbători americane.

În întuneric: Sărutul de la miezul nopţii ( Into the Dark: Midnight Kiss) cu Scott Evans, Adam Faison, Lukas Gage

Un grup de prieteni homosexuali călătorește în desert, la o casă de vacanță pentru a petrece Anul Nou. Una dintre tradițiile lor este de a juca Sărutul de la miezul nopții, o provocare sexy, dar periculoasă, prin care speră să găsească persoana potrivită pentru a intra în noul an. Pe măsură ce anii au trecut, prietenia lor a fost marcată de secrete, gelozii și resentimente, însă nimic nu se compară cu ce îi așteaptă de această datăa – un criminal sadic vrea să participe la joc. Relațiile sunt testate și adevăruri sunt expuse în timp ce noaptea se transformă într-o luptă pentru supraviețuire.

În întuneric: Dragostea mea ( Into the Dark: My Valentine) cu Tom Bateman, Britt Baron, Tiffany Smith

Cântecele și identitatea unui artist pop au fost furate de fostul iubit și manager și oferite, fără rușine, noii protejate. Cei trei ajung să fie închiși în culisele unui local mic după un concert și încearcă să discute despre abuzurile emoționale ale trecutului ….până când lucrurile iau o turnură violentă.

În întuneric: Lighioane (Into the Dark: Crawlers) cu Tom Bateman, Giorgia Whigham, Rebecca Rittenhouse, Aurora Perrineau

De Sfântul Patrick, noaptea petrecerilor sălbatice și a reveriilor la beție, trei prieteni atipici se aliază pentru a salva un campus de o hoardă de extratereștri extrem de vicioși și cu puterea de a sari dintr-un trup în altul.

În întuneric: Un câine cuminte (Into the Dark: Good Boy) cu Judy Greer, Maria Conchita Alonso
Maggie este o tânără care suferă de anxietate și care apelează la un animal de companie terapeutic. Curând, noul ei câine se dovedește mult mai eficient decât și-a imaginat, întrucât îi ucide pe toți cei care o stresează.

AXN White
Chesapeake Shores – sezonul 3 din 5 aprilie, de luni până vineri, episoade duble, de la ora 22.30, cu Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Treat Williams
Abby încearcă să găsească un echilibru între noua relație cu fostul iubit din liceu, Trace, noul job la o companie care face afaceri cu tatăl ei și cele două fetițe. Întoarcerea acasă înseamnă și un rol mai activ în viața fraților ei - Jess, Kevin, Connor și Bree. Mama lor, Megan, și ea întoarsă în Chesapeake Shores la scurt timp după Abby, se străduiește să restabilească relațiile cu proprii copii. Însă este o străină pentru clanul O’Brien, care caută aprobarea și îndrumarea bunicii Nell pentru toate problemele profesionale sau din dragoste.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL