×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.07.2021 12:21:50

TVR Iaşi a reușit să se mute în noul sediu dat în concesiune pe 25 de ani de Primăria Iași în 2018



București (MEDIA EXPRES) / 5 iul 2021 / TVR Iaşi se mută într-un nou sediu la Iași, oferit Televiziunii Române de către Primăria din Iaşi în 2018 a cărui transformare într-un studio TV modern a durat peste trei ani, fiind în sfârșit pus în funcțiune de luni, 5 iulie, la adresa Bulevardul Independenţei nr. 1, blocul D1-D2, mezanin.

„În anul în care TVR Iaşi aniversează 30 de ani de la prima emisie, vom putea emite full HD din noul sediu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ne putem îndeplini misiunea de post regional la noi standarde", a declarat Horia Gumeni, directorul TVR Iaşi, potrivit unui comunicat difuzat de Departamentul comunicare al TVR.

Spaţiul amenajat are o suprafaţă de aproape 1.000 mp şi a fost dat în administrarea televiziunii publice pentru 25 de ani, în urma hotărârii Consiliului Local al Municipiului Iaşi din septembrie 2018. Acesta a fost adaptat activităţii de televiziune şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie căpătând, astfel, o nouă utilitate.

Studioul TVR Iaşi aduce telespectatorilor, în această vară, două noi ediții ale proiectului „Caravana TVR 3 – la tine acasă”, filmate la Piatra Neamţ şi la Vaslui. Emisiuni de tip „magazin”, producțiile vor prezenta subiecte inedite, invitaţi de marcă şi imagini spectaculoase şi vor fi difuzate pe canalul regional, pe TVR 3 şi online, în zilele de 10 şi 31 iulie, de la ora 17.00.

De asemenea, de luni până vineri, săptămânal, de la ora 16.00, telespectatorii pot urmări emisiunea estivală „Vară pentru voi”, în care informaţiile utile vor alterna cu momente de relaxare.

În paralel, jurnaliştii de la TVR Iaşi filmează şi montează câteva documentare importante pentru cultura română, inspirate din activitatea unor personalităţi ale regiunii, documentare exclusive care vor putea fi văzute în grila de toamnă.

TVR Iaşi a început să emită pe 3 noiembrie 1991, oferind telespectatorilor programe de televiziune din cele opt judeţe ale Moldovei: Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Galaţi şi Vrancea. De-a lungul celor 30 de ani de emisie, echipa de jurnalişti ieşeni a obținut peste 150 de premii interne şi internaţionale. Studioul emite 7 zile din 7 pe canalul TVR Iaşi Regional şi online, dar contribuie zilnic şi la grilele celorlalte televiziuni SRTv cu producţii informative, reportaje, documentare, emisiuni cu specific educaţional, cultural şi de divertisment.

Până în 2018, studioul teritorial şi-a desfăşurat activitatea într-o clădire retrocedată de instanțele judecătoreşti Societăţii Naţionale a Femeilor Ortodoxe din România, apoi într-un imobil al Universității Alexandru Ioan Cuza.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL