×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.09.2021 16:58:20

Premierele lunii octombrie la NATIONAL GEOGRAPHIC și NATIONAL GEOGRAPHIC WILD



București (MEDIA EXPRES) National Geographic găzduiește în octombrie noi sezoane ale seriilor documentare "Oceanul pe Uscat" – Sezonul 4 și "Europa văzută de sus" – Sezonul 3, dar și premiere ale unor serii precum "Ultima Bătălie a lui Hitler", "Salvatori pe drumuri înghețate" și "New York: Aeroportul LaGuardia".

La National Geographic Wild luna octombrie este “Luna Crocodililor” deoarece în fiecare duminică sunt difuzate programe dedicate acestui prădător.

Pe 4 octombre, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, National Geographic Wild va găzdui un maraton de 24 de ore cu premiere din seriile: "Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor" și "Photo Ark". Sărbătorirea Zilei Internaționale a Animalelor este menită să susțină și să mobilizeze mișcarea bunăstării animalelor într-o forță globală pentru a face lumea un loc mai bună.

PREZENTĂM ÎN CONTINUARE PRINCIPALELE NOUTĂȚI DIN PROGRAMELE:

NATIONAL GEOGRAPHIC

OCEANUL PE USCAT: SEZONUL 4
În fiecare luni, din 4 octombrie, de la 21:00
Combinând explorarea subacvatică cu imagistica inovatoare, seria de documentare „Oceanul pe uscat" dezvăluie uimitoare dovezi ale misterelor submarine. Informații complete despre ceea ce este de fapt acolo jos, până la ultimul nit. Cel de-al patrulea sezon aduce un stil nou, captivant, oferind telespectatorilor acces complet la toate eforturile lor de explorare.

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS: SEZONUL 3
În fiecare marți, din 26 octombrie, de la 22:00
Noul sezon de călătorii aeriene spectaculoase prezintă țări remarcabile ale Europei, așa cum nu au mai fost văzute până acum, de la vulcanii în erupție din Islanda la amfiteatrele romane cele mai bine conservate din Croația și valurile enorme din Portugalia. Această serie documentară dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile ingineriei care continuă să modeleze și astăzi aceste națiuni moderne, utilizând cadre aeriene uimitoare.

ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER
În fiecare marți, 25 octombrie, de la 22:00
Pe 6 iunie 1944, Aliații intră, în sfârșit, cu trupele în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Află despre poveștile luptelor disperate, la limita înfrângerii, purtate nu doar pentru victorie ci pentru supraviețuire.

SALVATORI PE DRUMURI ÎNGHEȚATE
Din 14 octombrie, în fiecare joi, de la 21:00
Furtunile arctice aduc cea mai rece iarnă din ultimul deceniu, dar fără să fie descurajați de temperaturile care ating minus 30 de grade Celsius, eroii drumurilor înghețate își riscă viața pentru a salva șoferii în pericol. În sud, șefii Thord și Bjoern se confruntă cu pericole neașteptate, dar și cu firmele rivale, pentru a-și apăra teritoriile. În Overhalla, Jo Roger se întoarce după accidentare, gata să demonstreze că încă este regele incontestabil al Nordului.

NEW YORK: AEROPORTUL LAGUARDIA
Din 28 octombrie, în fiecare marți, de la 22:00
Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8000 de bărbați și femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI. În următorii trei ani de construcție, se va crea mai mult decât dublul spațiului disponibil pentru avioane și va crește masiv capacitatea pasagerilor. În plus, provocarea constă în a menține aeroportul 100% funcțional în timp ce se construiește cel nou în jurul acestuia. Vor reuși oare să evite haosul și întârzierile?

NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

CĂINE IMPOSIBIL
De luni, 11 octombrie, de la 19:00
Matt Beisner, expert în comportamentul câinilor, și echipa sa îi ajută pe proprietarii celor mai periculoși și adesea neînțeleși câini cum să se poarte cu acestia sau cum să reabiliteze câinii luați de la adăposturile locale după ce aceștia au fost respinși de alte familii. El folosește metode inovatoare pentru a le schimba comportamentul agresiv.

LUNA CROCODILILOR
Premiere în fiecare duminică, din 10 octombrie, de la 19:00
Luna octombrie este “Luna Crocodililor” la National Geographic WILD, iar fiecare duminică este dedicată acestui aprig prădător. În fiecare an, crocodilii sunt puși la încercare de provocările extreme ale naturii, de luptele pentru dominare cu propria specie și își testează abilitățile și armele perfecte pentru vânarea prăzii.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ANIMALELOR
Pe parcursul întregii zile de 4 octombrie
National Geographic Wild va difuza pe 4 octombrie un maraton de 24 de ore, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Scopul este creșterea statutului speciilor pentru îmbunătățirea standardelor de bunăstare din întreaga lume. Sărbătorirea Zilei Internaționale a Animalelor este menită să susțină și să mobilizeze mișcarea bunăstării animalelor într-o forță globală pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți. Prin conștientizarea și educația sporită putem crea o lume în care animalele sunt întotdeauna recunoscute ca ființe simțitoare și bunăstarea lor este importantă. Premiere: Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor și Photo Ark.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL