×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.10.2021 10:58:23

AMC Networks a anunțat premierele lunii pentru televiziunile AMC, TV Paprika, Filmcafe, JimJam și Minimax



București (MEDIA EXPRES) / 7 oct 2021 / AMC Networks aduce în această toamnă și mai multă culoare pe micile ecrane din casele telespectatorilor, îmbinând emisiunile de gătit de la TV Paprika cu serialele multipremiate de la AMC sau filmele de excepție cu actori îndrăgiți, de pe Filmcafe, potrivit unui newsleter al companiei de televiziune.

Nici micuțîi telespectatori nu rămân în urmă cu distracția pentru că Minimax se ține de cuvânt și le aduce un nou serial animat în premieră, iar JimJam ii învață pe preșcolari lucruri educative într-o manieră amuzantă și distractivă.

La TV Paprika, de luni până vineri, de la ora 18:00, în „Și mai multă culoare în farfurie”, Chef Radu Dumitrescu descrie noua să emisiune că fiind „instagramabilă și cool”. Și, în același timp, aceasta nu are scopul de a împărtăși rețete cu publicul. Este o emisiune culianră în care Radu a încercat să afle de ce noua generație, care este smart, cool și funny, vede gastronomia într-o altă viziune. Așadar, s-a adaptat și a creat o super emisiune specială pentru nouă generație.

La AMC, „Killing Eve” se difuzează în fiecare luni, de la ora 22:45. Killing Eve este povestea a două femei pe care le unește aceeași obsesie și un act violent: Eve, agent MI6, și superbă Villanelle, asasinul psihopat pe care Eve are misiunea să îl găsească. Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsură una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Tot la AMC, „Fear The Walking Dead” revine cu sezonul al șaptelea din 18 octombrie, de la ora 22:00. Cei care au supraviețuit până acum vor fi nevoiți să lupte în continuare pentru viață într-o lume lipsită de lumina și speranța, în care aerul exterior este la fel de mortal că și zombii cu care se confruntă. Supraviețuitorii vor află cine și ce sunt ei cu adevărat. Unii vor profită de ocazie, alții își vor găși un scop nou, iar câțiva se vor redefini pe ei înșiși – chiar dacă acest lucru vine la un preț teribil pentru cei pe care cândva i-au numit familie.

Filmcafe prezintă „Terminator 3: Supremația roboților” din 18 octombrie, de la ora 20:00.

Au trecut 10 ani de când John Connor (Nick Stahl) a ajutat la prevenirea Zilei Judecățîi - ziua în care extrem de dezvoltată rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Acum, Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără telefon și fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existența lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când... din umbră viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigaș creat până acum de Skynet. Urmărește toată acțiunea la filmul lunii, doar pe Filmcafe.

Jim Jam difuzează zilnic „DOT”, de la ora 10:55, 14:53 și 20:27.

Dot, o fetiță de 8 ani, curioasă și exuberantă, pasionată de tehnologie, care se lansează în aventuri
și își propune fără teamă să rezolve problemele - ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale celui mai bun câine al ei – în același mod în care ar face-o orice copil de 8 ani... făcând greșeli și râzând cât mult pe parcurs.

MINIMAX difuzează în octombrie „Oswaldo” zilnic, de la ora 17:30. Oswaldo urmărește aventurile nebunești ale lui Oswaldo, un pinguin naiv și visător, de 12 ani, care reușește că nimeni altul să transforme cele mai simple situații din viață în experiențe extraordinare.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL