×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.10.2021 12:28:50

National Geographic și Nat Geo Wild au anunțat premierele din noiembrie



București (MEDIA EXPRES) / 29 oct 2021 / National Geographic a anunțat premiera a patru documentare în luna noiembrie: INGINERIE ABANDONATĂ (Sezonul 5) - cu episoade noi în fiecare marți, din 9 noiembrie, de la ora 19:00, EPAVE INVESTIGATE - în fiecare luni, din 15 noiembrie, de la ora 21:00, TRAFICANȚI PE AEROPORT - (Sezonul 3), în fiecare joi, din 18 noiembrie, de la ora 22:00 și VARA ROȘIE - de luni, 8 noiembrie, de la ora 23:00.

La National Geographic Wild, documentarele AFRICA SĂLBATICĂ prezintă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, viața sălbatică a speciilor care coexistă în acest ținut plin de culoare și contraste.

Totodată, noua serie de aventuri CHEMAREA SĂLBĂTICIEI prezintă cei mai buni prieteni: câinele si omul, care depind unul de celălalt pentru a supraviețui în sălbăticie.

În fiecare săptămână, trei noi echipe formate dintr-un câine și un om concurează pentru a dovedi că au ceea ce este necesar pentru supraviețuirea în sălbăticie. Ultima echipă care va rezista după zece zile va fi declarată câștigătoare și va arăta că are chemarea sălbaticiei. Seria se difuzează în fiecare vineri, din 12 noiembrie, de la ora 19:00.

Prezentăm în continuare, pe larg, premierele lunii noiembrie la National Geographic și National Geographic Wild.

INGINERIE ABANDONATĂ (Sezonul 5) - premiere în fiecare marți, din 9 noiembrie, de la ora 19:00.
Lumea este presărată cu exemple de proiecte inginerești incredibile și clădiri concepute pentru a ușura viața celor care le-au folosit, pentru a-i uimi pe cei care au venit să le vadă și pentru a aduce câștiguri celor care le-au comandat, proiectat și construit. Erau proiecte de vis. Așa cum veți vedea în această serie de documentare, uneori au fost rezolvate probleme grele de inginerie, au fost depășite obstacole și folosite inovații extraordinare numai pentru a le construi. Din păcate, o mare parte din aceste structuri remarcabile au fost abandonate, lăsate deoparte ca niște jucării scumpe și depășite, niciodată folosite pentru scopul inițial. Unele dintre acestea au căzut pradă argumentelor politice și problemelor financiare sau nu au trecut proba timpului, ritmului noilor tehnologii sau capriciilor modei. Altele nu au reușit, fiindcă erau pur și simplu monstruoase mărturii despre vanitatea, lăcomia și lipsa de istețime a celor care le-au construit.

EPAVE INVESTIGATE - în fiecare luni, din 15 noiembrie, de la ora 21:00.
Lucrând alături de scafandri, anchetatori ai epavelor și arheologi, această serie documentară spune poveștile momentelor finale ale navelor și ale celor aflați la bord, atunci când s-au confruntat cu dezastrul. Descoperim dovezi despre epave cu ajutorul imaginilor generate pe computer și cu sprijinul celei mai recente tehnologii subacvatice. Sunt aduse în lumina reflectoarelor mărturii personale puternice ce pun accentual pe latura umană a acestor tragedii, și aduc răspunsuri pline de semnificație despre ceea ce s-a întâmplat și de ce.

TRAFICANȚI PE AEROPORT (Sezonul 3) - în fiecare joi, din 18 noiembrie, de la de 22:00.
Contrabandiștii internaționali de droguri sunt în stare de orice pentru a-și aduce marfa în America. Urmărim echipe de agenți special pregătiți în aeroporturile din întreaga țară în timp ce lucrează non-stop pentru a le contracara operațiunile ilegale.

VARA ROȘIE - luni, 8 noiembrie, de la ora 23:00.
În vara anului 2021, National Geographic Society a contribuit la finanțarea excavării unui posibil cimitir comun din Tulsa. Analiza ADN-ului ar putea lega victimele decedate cu descendenții care sunt încă în viață, pentru a deschide calea pentru plata asigurărilor care nu au fost niciodată onorate. Excavarea este doar o parte a efortului Tulsei de a se împăca cu trecutul și de a readuce prosperitatea comunității afro-americane de business. Regizorul Dawn Porter („John Lewis: Good Trouble”, „Gideon’s Army”), lansează acest documentar emoționant în 2021, pentru a comemora 100 de ani de la masacrul din Tulsa.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL