×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.11.2021 14:42:33

Noul serial „Tom și Jerry la New York” începe în curând la Boomerang



București (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2021 / , Boomerang va difuza un nou serial al francizei Tom și Jerry începând de luni, 15 noiembrie, de la ora 17:00, când cele mai îndrăgite personaje de desene animate călătoresc într-un oraș nou, New York, dar asta nu le împiedică să facă trăsnăi.

Tom și Jerry se aleargă acum în Manhattan. În fiecare zi copiii, dar și părinții, se vor întâlni cu cele două personaje mult iubite și prietenii lor și vor vedea ce le-a pregătit orașul care nu doarme niciodată.

La fel ca în noul lungmetraj Tom și Jerry, ei trăiesc într-un hotel elegant, dar haosul nu se oprește în holul hotelului. Își continuă cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou și multe altele. De asemenea, vor apărea personaje amuzante din lungmetraj.

Într-un episod, Tom câștigă un inel pentru prietena lui, dintr-un aparat cu surprize. Jerry fură inelul și intră într-un magazin universal la ora închiderii. După câteva ore, Tom și șoarecele fac ravagii în magazinul gol, până când întâlnesc câțiva hoți și pe Spike, câinele de pază.

În alt episod, Tom își arată abilitățile de zbor cu zmeul în parcul orașului, iar Jerry și Tuffy sunt hotărâți să-l aducă pe pământ. O altă întâmplare îi surprinde atunci când un oaspete de la hotel își aduce animalul de companie – un cameleon jucăuș. Cameleonul fuge de lângă stăpânul său și se împrietenește cu Jerry.

Premiera noului serial va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 17:00.
Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 17:00.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family.

Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Birouri Warner Media Romania: Strada Buzești nr. 76-80, etaj 5, sector 1, București
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL