×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.11.2021 19:20:14

UN NOU SERIAL CU CEL MAI ÎNDRĂGIT PERSONAJ ANIMAT ARE PREMIERA LA DISNEY JUNIOR: „MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI”



București (MEDIA EXPRES) / 12 nov 2021 / Disney Junior anunță premiera unui nou serial animat, Mickey Mouse: Casa Distracției, din 15 noiembrie. În fiecare zi de luni până vineri, de la 17:30, sunt difuzate noi episoade din jucaușa serie animată ce îi are în centrul său pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto. De data aceasta, li se alătură Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei șase în tot soiul de aventuri, către lumi imaginare.

Noul personaj, Chicot, se poate transforma în orice – o navă-rachetă, un vapor cu aburi sau o atracție din parcul de distracții – și îi ghidează pe Mickey și prietenii săi prin tot felul de aventuri amuzante. Scările magice din interiorul casei poartă echipajul către porți magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odată transportați pe aceste noi meleaguri, Mickey și prietenii săi sunt transformați în personaje specifice fiecărei lumi unde ajung, permițându-le astfel să facă față oricărei provocări. Fie că se transformă în cavaleri medievali, regi și regine, cowboys și cowgirls sau chiar sirene, Mickey și prietenii săi sunt dornici să ia parte în aceste noi aventuri împreună.

Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, încurajează împlinirea dorințelor și include lecții sociale și emoționale despre prietenie și ingeniozitate relevante pentru micuții telespectatori.
Curiozitatea, umorul și bucuria descoperirii sunt teme esențiale ale seriei, în timp ce Mickey și prietenii săi explorează diverse locuri și întâlnesc noi prieteni în aventurile lor.

Ca în toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să vrei să dansezi.

Phil Weinstein este producător executiv și director supervizor, Thomas Hart este co-producător executiv și editor supervizor de povești, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey și piloții de curse” nominalizat la Emmy®. Câștigătorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura încâlcită a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”) este producător. Beau Black ("Garda Felină ") este compozitorul și co-autorul melodiilor originale, împreună cu Loren Hoskins ("Jake și pirații din Tara de Nicăieri "). Serialul este o producție a Disney Television Animation.


Puteți urmări câteva secvențe din noul serial AICI.
#MickeyMouseCasadistractiei
#DisneyJuniorRO

Despre Disney Junior
Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale. Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Bluey, Pa, Eroii în Pijama.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL