×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.11.2021 11:34:55

Diva a anunțat premierele din 16 - 21 noiembrie în blocul de filme dedicate sărbătorilor



București (MEDIA EXPRES) / 15 nov 2021 / DIVA este Locul filmelor de Crăciun, unde continuă difuzarea de filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 16-21 noiembrie aduce filme cu doi străini ce pornesc într-o aventură, o tentativă de a topi o inimă de gheață și o iubire neașteptată.

Marți, 16 noiembrie de la ora 20.00 are premiera "Cheia Crăciunului" ("Unlocking Christmas", 2020). O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate (Taylor Cole) și Kevin (Steve Lund) pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

Ambii se află la o răscruce în viața lor, Kate este nouă în oraș și are o bursă medicală la spital, iar Kevin s-a întors acasă după o misiune cu Forțele Aeriene și toți prietenii și familia lui par să fie foarte preocupați de ceea ce plănuiește pentru viitorul său.

Vineri, 19 noiembrie de la ora 20.00 are premiera "Un ajutor de Crăciun" ("If Only I Had Christmas", 2020). Darcy (Candace Cameron Bure) vizitează Emerald Educational Trust cu un scop clar, să-l determine pe vicepreședintele unei companii de tehnologie să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

Glenn Goodman (Warren Christie) este liderul companiei și nu îi place deloc publicitatea. Dar firma sa are nevoie de apariții pozitive în presă, în principal pentru că nimeni nu l-a văzut pe președinte de zece ani.

Duminică, 21 noiembrie, de la ora 16.00, are premiera "Ne vedem de Crăciun" ("Meet Me At Christmas", 2020). Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) preia sarcina pregătirilor de nuntă, programată pentru Ajunul Crăciunului, cu ajutorul unchiului miresei, Beau (Mark Deklin).

Cei doi se cunosc de mult timp și reușesc să colaboreze pentru a asigura succesul fericitului eveniment. Oare vor găsi împreună, pe lângă soluții, și un strop de magie?

Diva face parte din portofoliul companiei americane de media NBC Universal și are un public țintă preponderent feminin. Televiziunea lineară se găsește în oferta tuturor operatorilor tradiționali de cablu, satelit și IPTV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL