×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.11.2021 14:21:49

Laverne Cox este gazda transmisiunii de pe covorul roșu Live from E!: 2021 People’s Choice Awards



București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2021 / Actriță nominalizată la Premiile Emmy, style star, producător câștigător al unui Premiu Emmy, care militează pentru egalitatea în drepturi, Laverne Cox va conduce transmisiunea de pe covorul roșu Live from E! 2021 People’s Choice Awards. Laverne Cox va prelua rolul de gazdă pentru toate transmisiunile de pe covorul roșu începând din 2022.

Laverne Cox va discuta cu câștigătorii și nominalizații și va oferi publicului o experiență plină de spontaneitate alături de celebritățile prezente la această gală, care sărbătorește toate formele de divertisment prin acordarea de premii celor votați integral de public.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards oferă publicului o acoperire masivă, pe multiple platforme, în mediul digital, mobil și pe rețelele de socializare.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards este transmisă în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 2:00 a.m la E! din Barker Hangar în Santa Monica, CA.   

Gala People’s Choice Awards 2021 este difuzată în direct în noaptea de marți spre miercuri 7 decembrie de la ora 4:00 am și în reluare, în data de 8 decembrie, de la ora 22:00, cu actorul Kenan Thompson ca și prezentator. 

The People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt programe produse de Den of Thieves cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski. 
 
Cu multe premiere în cariera sa impresionantă, Laverne Cox a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy, a câștigat un premiu Emmy în rolul de producător și susținător al egalității în drepturi și public speaker. Ea este cunoscută pentru interpretarea rolului Sophia Burset din producția apreciată de public și produsă de Netflix, “Orange is The New Black”. Acest rol i-a adus lui Cox, prima femeie transgender, o nominalizare la premiile Emmy pentru interpretare.
Deasemenea, Cox a fost prima femeie trans de culoare care a jucat un rol principal într-un serial mainstream. Cox poate fi văzută în filmul câștigător de Oscar, “Promising Young Woman”. Este gazda podcastului “The Laverne Cox Show”, la Shondaland Audio și iHeart, și, recent, a încheiat filmările la mini-seria “Inventing Anna”, pentru Netflx, semnată de Shonda Rimes, Este și producător executiv pentru seria apreciată de public “Disclosure”, nominalizată recent la Premiile Peaboy, disponibilă la Netflix.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizează conţinut şi branduri de calitate pentru peste 160 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Oferind o gamă completă de experiențe de divertisment publicului local din întreaga lume, portofoliul de branduri tv unice include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks. Universal+ (serviciu hibrid linear și non-linear) este platforma agregator a brandurilor grupului și oferă abonaților programe live dar și conținut extins de tip VOD, inclusiv premiere în teritoriu și serii complete, disponibile toate într-un singur loc.

Portofoliul NBCU direct-to-consumer dedicat țărilor din afara US include hayu, un serviciu SVOD cu conținut de tip reality, disponibil în 27 de țări, inclusiv UK, Canada, Europa și zona Asia Pacific, dar și Peacock pe Sky, ce urmează să fie lansat la finalul lui 2021.

NBCUniversal este una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune, deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea și un serviciu de streaming premium ad-supported. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL