×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.11.2021 08:58:40

“E Crăciunul... din nou?!” are premiera pe 24 decembrie la Disney Channel iar la Disney Junior - “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun”



București (MEDIA EXPRES) / 26 nov 2021 / Disney Channel difuzează în săptămâna dinaintea Crăciunului episoade duble din cele mai îndrăgite seriale: „Casa lui Raven”, „Baftă Charlie”, „Mereu la mijloc”, „Tabără cu Peripeții”, „Miraculous: Buburuza și Motan Noir”, „Familia Greens la Oraș”.

Urmează apoi premiera filmului “E Crăciunul... din nou?!” pe 24 decembrie în care micuța Ro are parte de aventura vieții ei și ajunge să trăiască in greșeală iar și iar o zi imperfectă de Crăciun.

În weekendul de Crăciun, Disney Channel difuzează toate cele 13 episoade ale serialuli animat „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

Disney Junior difuzează în decembrie episoade noi din seriale pline de aventuri și învățăminte: „Eroii în Pijama” - sezonul 5, „T.O.T.S.”- sezonul 2.

În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, „Păienjenel'.

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroii ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie la 9:30).

Prezentăm în continuare noutățile pe larg:

DISNEY CHANNEL

EPISOADE TEMATICE DE SĂRBĂTORI - 20-24 decembrie de la 11:00
În săptămâna dinaintea Crăciunului sunt difuzate episoade duble din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: Casa lui Raven, Baftă Charlie, Mereu la mijloc, Tabără cu Peripeții, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Familia Greens la Oraș.

PREMIERA FILMULUI “E CRĂCIUNUL...DIN NOU?!” - Vineri, 24 decembrie, de la 12:00
Filmul o prezintă pe Rowena „Ro” (Estevez), o copilă entuziastă în vârstă de 11 ani, ce se confruntă cu divorțul complicat al părinților ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea îsi dorește ca lucrurile să redevină cum erau înainte să apară în peisaj noua iubită a tatălui ei și fiul acesteia și îi împărtășește dorința ei lui Moș Crăciun pe care îl întâlnește la mall. Situația ia o altă turnură și ajunge să retrăiască aceeași zi din nou și din nou. Blocată în această buclă nesfârșită, ea trebuie să învețe să-și iubească noua familie mixtă și să învețe adevăratul sens al Crăciunului.

CRĂCIUN MIRACULOS - Vineri, 24 decembrie, de la 12:00
În weekendul de Crăciun, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir, pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, în acest al patrulea sezon. Viată celor doi supereroi, este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

DISNEY JUNIOR

EPISOADE ÎN PREMIERĂ DIN EROII ÎN PIJAMA (SEZONUL 5) - În fiecare weekend, din 4 decembrie, de la 9:30
În luna decembrie, cei trei super eroi copii, Pisoi, Șopi și Bufniță, revin cu noi episoade și aventuri fără egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora și cei trei vor lucra în echipă pentru a restaura ordinea.

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2 - Din 6 decembrie, de luni până vineri, de la 9:30
Îndrăgitele personaje Click și Zglobi revin cu noi aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noi episoade în luna decembrie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

MARATON DE EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI” - În weekendul 18-19 decembrie, de la 13:00
În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, Păienjenel. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), el protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

PROGRAM SPECIAL DE CRĂCIUN - Din 20 decembrie, de la 9:05
În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroii ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie la 9:30). În acest episod special, aflăm că în fiecare an Mickey, Minnie și prietenii lor petrec sărbătorile împreună și se bucură de tradiții. Însă anul acesta, îi prinde răspândiți prin diferite colțuri ale lumii și trec printr-o mulțime de aventuri pentru a reuși să se întoarcă în Hot Dog Hill la timp pentru sărbători. În ciuda multelor obstacole, Mickey își pune o dorință și cu ajutorul lui Moș Crăciun, cei șase prieteni reușesc să ajungă acasă în ajunul Crăciunului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL