×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.11.2021 12:05:17

FOCUS SAT TV difuzează serialul danez "PRO ȘI CONTRA"



București (MEDIA EXPRES) / 25 nov 2021 / Focus Sat TV difuzează începând din 2 decembrie, în serile de luni și joi, de la ora 21:30, câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii de escroci profesioniști în cele două sezoane ale serialul „Pro și Contra” („Pros and Cons” / „Friheden”, 2018, 2020).

Când erau mai tineri și îndrăgostiți, Nina (Lene Maria Christensen – Nominalizată la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”) și Erik (Lars Ranthe – Nominalizat la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viața la maximum, apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie.

Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înșele pe oricine. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline și s-a stabilit în suburbiile orașului Copenhaga. Cei doi duc acum o viață obișnuită, ca orice cetățean care respectă legea, alături de fiica lor adolescentă și de fiul lor de 8 ani, iar pasiunea tinereții lor a dispărut demult. Nina este ambițioasă în toate aspectele vieții și prosperă în meseria ei.

Erik, pe de altă parte, nu a reușit niciodată să-și păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei. Înșelătoriile lor interesante și profitabile au fost înlocuite de ședințe cu părinții, pachete de prânz și credite ipotecare. Din fericire pentru narațiunea serialului, vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale și schimbă totul. Amenințând să le dezvăluie identitatea trecută, îi convinge pe Nina și Erik să participe la o ultimă lovitură de proporții, în care este implicată o mare companie farmaceutică.

Miza este mare, cum ar putea să refuze “oferta”? Cuplul aflat în mare impas trebuie să navigheze permanent între două vieți extrem de diferite, cea de escroci profesioniști și cea de părinți dintr-o comunitate liniștită. Și astfel minciunile mai mici duc la altele mai mari și povestea lor este plină de răsturnări de situație amuzante.

De la primul sezon cu zece episoade al seriei, premieră din 2 decembrie, și continuând cu al doilea de 8 episoade din 20 decembrie, publicul român va primi cu bucurie în case, de sărbători, vizita surprinzătoarei familiei daneze, și, oricât o va îndrăgi, cu toții vor înțelege de ce în ghetuțele membrilor acestei familii disfuncționale de escroci Moș Nicolae nu poate lăsa mai mult decât o nuielușă.

Focus Sat TV readuce în atenția publicului din România producția de conținut tv europeană de calitate, prin difuzarea în exclusivitate a unor seriale europene multipremiate, producții Canal+ Original.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Încearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând serialul Pro și contra (2 sezoane) disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero, Moscow Noir, Nox sau Secretul celor cinci.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe: www.focussat.ro și https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand.

Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă.

Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL