×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.12.2021 13:48:13

Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika



București (MEDIA EXPRES) / 6 dec 2021 / Arome îmbietoare și îmbătătoare, deserturi fabuloase și mâncăruri clasice de Crăciun se pregătesc să-și facă intrarea în bucătăria și în sufrageria telespectatorilo, alături de bucătari consacrați și îndrăgiți precum Jamie Oliver și Nigella Lawson, în toată luna decembrie, la TV Paprika.

În weekend-uri, mult iubitul Jamie Oliver revine cu o emisiune nou-nouță, „Jamie Oliver: Împreună”, de la ora 21:30. În acest nou serial, bucătarul englez intenționează să pună sub lumina reflectoarelor cele mai importante ingrediente din viața lui: familia, prietenii și, desigur, mâncarea.

În bucătăria sa, gătește bucate simple pentru reuniuni cu prietenii (perfecte pentru perioada sărbătorilor), pentru grătar și picnic, pentru brunch și serate, ca oricine se uită să fie inspirat să gătească pentru cei dragi. Serialul prezintă o serie de trucuri profesionale care se vor dovedi esențiale pe viitor.

Pe 17 decembrie, de la ora 22:30, faimoasa Mary Berry prezintă câteva „Preparate rustice de Crăciun”. Ea călătorește iar în castelele rurale din Marea Britanie. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să locuiești într-un castel pentru a găti rețetele propuse de Berry.

În emisiunea specială de Crăciun, Mary vizitează Harewood House din Yorkshire, care este pregătit intens de o echipă pentru perioada sărbătorilor. Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel cum e Harewood, și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive uitate din trecut.

A doua zi, pe 18 decembrie, de la 22:30, aceeași Mary Berry prezintă „Delicii de Crăciun”. În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine.

Și pe 19 decembrie, duminică, de la 22:30, „Mary Berry - Un Crăciun fastuos”, nimeni alții decât Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu Berry. Aceasta însoțește cuplul regal în patru vizite speciale și prepară câteva bucate speciale - potrivite și pentru familia regală, dar și pentru orice telespectator!

În plus, toată luna decembrie, TV Paprika prezintă un calup de super emisiuni cu tematică de sărbători, de la ora 21:00, în fiecare seară.

Prin blocul tematic de emisiuni dedicate Crăciunului de la TV Paprika, vor trece bucătari precum: Nigella, Gordon Ramsay, Jamie Oliver și James Martin.

De asemenea, TV Paprika a pregătit și un calendar de advent, în care, în fiecare zi se va dezvălui o nouă rețetă: https://tvpaprika.ro/calendarul-de-advent-tv-paprika/
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL