×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.12.2021 15:55:55

DIVA a anunțat pentru zilele de 25 și 26 decembrie "patru premiere de Crăciun"



București (MEDIA EXPRES) / 21 decembrie 2021 / DIVA aduce spiritul sărbătorilor pe micile ecrane cu difuzarea unui maraton de filme de Crăciun fără precedent, oferind de două luni de filme festive, în fiecare zi, întreaga zi, presărate cu o multitudine de premiere care reunesc întreaga familie.

După un traseu atât de plin de evenimente frumoase, Crăciunul este la fel de grandios. Pentru că DIVA aduce patru filme în premieră cu ocazia zilelelor de sărbătoare petrecute în familie.

Sâmbătă, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, sunt programate două filme în premieră.

"Farmecul Crăciunului" (The Christmas Yule Blog, 2020) o prezintă de la ora 16:00 pe Caroline (Sara Canning), blogger de călătorii, care se află în New Mexico, unde îl cunoaște pe profesorul de muzică Oscar (Zak Santiago), alături de care descoperă o altă latură a Crăciunului.

De la ora 18.00 este programat filmul "Christmas Tree Lane" (2020). Carismatica Alicia Witt o interpretează pe Meg, care vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul imobiliar.

A doua zi de Crăciun aduce și alte două filme în premieră.

De la ora 16.00 este programat "Casa Crăciunului" (The Christmas House, 2020). Pentru că este primul an de la pensionare, cuplul format din Bill (Treat Williams) și Phylis Mitchell (Sharon Lawrence) îi cheamă acasă de Crăciun pe cei doi fii ai lor și găzduiesc o mare petrecere. În această perioadă fiecare membru are propriile lui provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători și vor petrece momente unice.

De asemenea, de la ora 18.00 are premiera comedia romantică cu căței "Șezi. Stai. Iubește!" (Puppy Love for Christmas, 2020). În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie (Georgia Flood), o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan (Ezekiel Simat).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL