×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.12.2021 14:36:18

Din ianuarie 2022 în programul TV la Crime+Investigation: episoade noi din „Criminali cu sânge-rece”, „Copii după gratii” și „Primele 48 de ore”



București (MEDIA EXPRES) / 28 dec 2021 / Televiziunea de documentare Crime+Investigation a anunțat noutățile din program pentru ianuarie 2022, printre care episoade noi din „Criminali cu sânge-rece”, „Copii după gratii” și „Primele 48 de ore”.

Prezentăm în continuare descrierea pe larg a programelor:

Criminali cu sânge-rece | Sezoanele 4 și 5 (16x60’)
Din 3 ianuarie | De luni până vineri, de la 12:50

Pe întinsul teritoriu alb nord-american, în Alaska, oamenii dispar într-un ritm extrem de ridicat. Este locul în care, dacă vrei, te poți îndepărta de orice, unde poți trăi la limita subzistenței și unde rămâi ascuns dar în același timp, la vedere. Pentru un criminal, acest teritoriu vast este acoperirea perfectă pentru a comite crima perfectă.

Prezentat din perspectiva membrilor familiei, a anchetatorilor și, uneori, a răpitorilor lor, seria „Criminali cu sânge-rece” spune poveștile victimelor unor crime violente care luptă să supraviețuiască vicisitudinilor naturii și a brutalității omului.

Copii după gratii: sentință pe viață sau eliberare condiționată | Sezonul 2 (10x60’)
Din 4 ianuarie | Marțea, ora 23:00

În SUA, mii de deținuți ispășesc condamnări pe viață, fără eliberare condiționată, pentru infracțiuni comise când erau minori, dar sentințele le-ar putea fi reanalizate în urma unei hotărâri recente a Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii conform căreia termenele de viață obligatorii fără posibilitatea de eliberare a minorilor reprezintă o încălcare a celui de-al optulea amendament.
Acest documentar serial aduce în prim plan poveștile a opt tineri condamnați care speră să își recapete libertatea în urma rejudecării cazurilor lor. Emisiunea prezintă crimele comise, precum și noile dovezi care au ieșit la lumină și desfășurarea procesului de rejudecare.

Fiecare episod prezintă mărturiile exclusive ale tinerilor condamnați, precum și opiniile psihologilor criminaliști și ale oamenilor legii.

Primele 48 de ore | Sezonul 24, Prima parte (9x60’)
Din 27 ianuarie | Joia, ora 22:00

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un reality show, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile. Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® are o distribuție la nivel internațional în peste 50 de milioane de case în 18 limbi.

Crime+Investigation® s-a lansat în România în 2013 și se distribuie pe toate platformele majore de cablu din țară inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone, cu excepția semnificativă Digi / RCS & RDS.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL