×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.02.2022 11:07:27

TV Paprika a anunțat premierele lunii martie



București (MEDIA EXPRES) / 15 feb 2022 / TV Paprika a anunțat pentru luna martie emisiuni din gastronomia Italiei, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 22:30, și „Seara fetelor”, de luni până vineri, cu episoade duble, de la 21:30.

Prezentăm, în continuare, premierele de la TV Paprika din luna martie:

"Luca’s Key Ingredient" (7x30min)/ "Găteşte italieneşte cu Luca"
Premiera: 14 martie, ora 21:30.
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem "gusta" adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale și personalitatea sa sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană.

"Chocolate Queen" - S2 (10x30min) – sezon nou "Regina ciocolatei"
Premiera: 19 martie, ora 18:30.
Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul "MasterChef", este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

"Nadiya's Fast Flavours" (6x30min) / "În bucătărie cu Nadiya"
Premiera: 28 martie, ora 22:30
Misiunea declarată a Nadiyei Hussain este să readucă entuziasmul în mesele noastre de zi cu zi. Este convinsă că cel mai bun mod de a face acest lucru este să introducem rețete inspiraționale și o mulțime de trucuri noi pentru a face mâncarea mai delicioasă. Episoadele tematice prezintă mâncăruri pentru suflet, preparate proaspete și sănătoase și gustări pentru ocazii speciale, iar Nadiy va încerca să ne solicite papilele gustative la maximum: acru, dulce, condimentat, acrișor, picant, suculent, rustic, gust de nuci – nicio aromă nu poate rămâne nedescoperită. În noul serial, Nadiya dezvăluie modul în care funcționează fiecare combinație de arome, dar mai prezintă și rolul aromelor în evocarea sentimentelor și nostalgiei și, în timp ce gătește, ne împărtășește propriile amintiri și povești.

"Nadiya's Time to Eat" (6x30min) / "Reţetele rapide ale Nadiyei"
Premiera: 31 martie, ora 22:30
Nadiya Hussain dezvăluie trucuri culinare ingenioase care ne pot economisi timpul. Ea prezintă rețete simple și delicioase ca să arate că oricine poate găti mâncăruri sau dulciuri de casă grozave, indiferent ce program aglomerat sau complicat ar avea. Emisiunea ei vine în ajutorul telespectatorilor încărcați de cotidianul agitat: vizitează pompierii, șoferii de camion și părinții cu loc de muncă și se întâlnește cu oameni din industria alimentară care produc ingredientele practice preferate.

TV Paprika face parte din pachetul de televiziuni deținute de AMC Networks International și este singura televiziune cu un format culinar din grilele de programe ale furnizorilor de cablu și satelit din România.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL