×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.02.2022 23:58:57

Noutățile lunii martie în programul TV la Disney Channel și Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 28 feb 2022 / Două noi seriale au premiera în martie la Disney Channel, "Ghostforce", creat de studioul care a realizat "Miraculos Buburuza și Motan Noir" și "Fantoma și Molly McGee". La Disney Junior, luna martie este dedicată supereroilor și va aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: "Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori" și "Eroii în pijama". Totodată, la finalul lunii, va începe un nou sezon din serialul "Mira, detectiv regal".

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”
Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00.

Serialul prezintă povestea a trei adolescenți: Liv, Andy și Mike, care formează o echipă ultrasecretă de supereroi cu puteri fantomatice, denumită Ghostforce! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi capturează fantomele care bântuie New York-ul... atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

PREMIERA SERIALULUI „FANTOMA ȘI MOLLY McGee”
Din 14 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 17:30.

Noul serial urmărește aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch. Când una dintre vrăjile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legați unul de celălalt pentru totdeauna.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRACULOUS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR
Din 28 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18:30.

Aventurile lui Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se transformă cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza și Motan Noir - continuă cu noi episoade din sezonul 4, care vor aduce în fața lor noi aliați și dușmani.

DISNEY JUNIOR

“SĂPTĂMÂNA SUPER”, CU NOI EPISOADE DIN SERIALUL "PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI" ȘI "EROII ÎN PIJAMA"
Luna martie este dedicată eroilor la puterea a doua! “Săptămâna Super” aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: "Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori" și "Eroii în pijama".

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI
Din 21 martie, de luni până vineri, de la ora 17.00

În noile episoade din „Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori”, Păienjenel, Fantoma-Păianjen și Spin formează Echipa Păienjenel. Cu puțin ajutor primit din partea prietenilor Răzbunători, acești supereroi vor lucra împreună pentru a salva ziua.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL "EROII ÎN PIJAMA"
Din 21 martie, de luni până vineri, de la ora 16.30

Aventurile lui Pisoi, Șopi și Bufniță nu se opresc aici! Eroii în pijama continuă lupta împotriva răufăcătorilor din oraș.

UN NOU SEZON DIN SERIALUL "MIRA, DETECTIV REGAL"
Din 26 martie, de la ora 18:30

Aventurile de rezolvare a misterelor continuă în serialul animat „Mira, detectiv regal”. Acțiunea este amplasată în regatul Naiyapuram, acolo unde Mira ajunge să rezolve o mulțime de cazuri împreună cu prietenii săi. În acțiunea prezentată în fiecare episod, Mira își folosește din plin gândirea critică și face deducții ca să își ajute familia, prietenii și chiar restul regatului. Micuța regină-detectiv va reuși să încheie o primă carte de cazuri, iar tatăl ei îi va oferi în dar un joc de mister special.
C (MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL