×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.03.2022 07:35:20

Premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild



București (MEDIA EXPRES) / 1 mar 2022 / National Geographic celebrează, în luna martie, femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei, și aduce noii serii „Dezastre în aer”, iar National Geographic Wild difuzează, în premieră, o serie despre șerpi, care joacă un rol esențial în menținerea echilibrului în ecosistem.

CHANGEMAKERS
În fiecare marți, din 1 martie, de la 23:00

National Geographic celebrează femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei.
"Impact" cu Gal Gadot
"Jane"
"Expediție: Amelia"
"Femei care schimbă lumea"
"Războinicele vikinge"
"Anne Frank: Versiunea nazistă"

TRAFICANȚI PE AEROPORT
În premieră în fiecare joi, din 10 martie, de la 22:00

Chiar și în timpul pandemiei, contrabanda nu se oprește niciodată. După ce și-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face față fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste granițele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce acum în aeroporturile unde încep să revină călătoriile internaționale. Indiferent dacă narcotraficanții încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofițerii vigilenți sunt în alertă maximă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală. Folosind toate instrumentele disponibile, DHS nu se va opri de la nimic pentru a prinde un contrabandist.

DEZASTRE ÎN AER
În fiecare joi, din 17 martie, de la 21:00

Prin reconstituiri captivante și imagini generate pe computer, seria „Dezastre în aer” descoperă adevărul din spatele catastrofelor răsunătoare din aviație. În cadrul acestei noi serii va fi prezentat un episod special despre accidentul fatal al baschetbalistului american Kobe Bryant.

ARSENALUL SPIONILOR
În fiecare luni, din 21 martie, de la 22:00

Agenții folosesc diverse metode și tehnologii. Seria prezintă gadgeturile uimitoare din spatele unora dintre cele mai interesante povești de spionaj din istorie, a minților ingenioase care le-au inventat și a agenților care le-au folosit, cu relatări din istoria antică până la intrigi din zilele noastre.

ALASKA: NOUA GENERAȚIE
În fiecare miercuri, din 9 martie, de la 22:00

Chemarea sălbăticiei aduce o nouă generație în Alaska, care renunță la confortul modern pentru a trăi după propriile reguli.

MAȘINI COLOSALE
În fiecare marți, din 1 martie, de la 22:00

Serie despre funcționarea celor mai mari mașini din lume, pentru a explora tehnologia de ultimă generație și ingineria de top din spatele dimensiunii lor gigantice.


Totodată, în luna martie, National Geographic Wild aduce în atenție incredibilii prădători ai lumii: șerpii.
În fiecare duminică, de la 19:00

Complecși, cu comportament specific și abilități extraordinare, șerpii sunt mai utili oamenilor decât am putea crede. Șerpii joacă un rol esențial în menținerea echilibrului în ecosistem. Ei pot fi și prădători și pradă. Când o populație mare de pradă atrage și întreține o populație mare de șerpi, aceștia devin la rândul lor prada păsărilor, mamiferelor și chiar altor șerpi!

DR. K: URGENȚE EXOTICE CU ȘERPI
De duminică, 6 martie, de la 19:00

Dr. K și echipa sa examinează animale diverse, de la iepuri la pești și păsări. Dar o constantă în clinica acesteia sunt șerpii. Această echipă a tratat tot felul de șerpi, de la pitoni până la boa constrictor. În această compilație, vom vedea unele dintre cele mai sălbatice povești despre șerpi. Un piton mușcat de propria cină, un boa constrictor care vine pentru un control și scapă în timpul radiografiei și un șarpe ce are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă pentru a i se salva viața.

ȘERPII LA ORAȘ
De duminică, 6 martie, de la 20:00

În zilele caniculare, șerpii din Africa de Sud sunt cei mai periculoși. Pentru vânătorii profesioniști de șerpi Simon Keys și Siouxsie Gillett, acesta este un sezon foarte solicitant.

ORAȘUL ȘERPILOR: BABY SNAKES
De duminică, 27 martie, de la 19:00

O emisiune cu povești despre puii de șerpi.
C (MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL