×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.03.2022 15:17:29

Recomandările lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 25 mar 2022 / Disney Channel începe luna aprilie cu o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”, în vreme ce Disney Junior marchează vineri, 22 aprilie, Ziua Pământului pe înțelesul celor mici, cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde, zi marcată cu un episod tematic al seriei animate "Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori".

DISNEY CHANNEL

CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE ANIMATE LA DISNEY CHANNEL - 1 aprilie, de la 13:00
Luna debutează cum nu se poate mai bine! Pe 1 aprilie, în jurul prânzului, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”.

PAȘTE MIRACULOS - Din 23 aprilie până pe 25 aprilie, în intervalul orar 6:00 – 22:10
În weekendul de Paște, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir pot viziona toate episoadele din cele patru sezoane ale seriei animate. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât. Viața celor doi supereroi este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

DISTRACȚIE CU „DESCENDENȚII” - De luni, 18 aprilie, până miercuri, 20 aprilie, de la ora 13:30
Mal, Evie, Carlos și Jay revin pe micile ecrane la Disney Channel. Telespectatorii vor putea urmări cele trei filme ale seriei „Descendenții”, iar imediat după va fi difuzată și animația „Descendenții: Nunta regală”.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN T.O.T.S - din 18 aprilie, de luni până vineri, de la ora 19:00

Click și Zglobi își continuă aventurile pline de învățăminte pentru cei mici. Un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate, fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). În plus este timpul să sărbătorim! Freddy își dorește ca ziua lui să fie în fiecare zi, așa că Mia va încerca să-i îndeplinească dorința.

ZIUA PĂMÂNTULUI PE ÎNȚELESUL CELOR MICI - Vineri, 22 aprilie de la ora 17:00
Pe Disney Junior Ziua Pământului se sărbătorește pe înțelesul celor mici cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde. Această zi va fi marcată cu un episod tematic al seriei animate Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori, în cadrul căruia personajele principale vor planta copaci în parc, însă Monstrul Verde va întrerupe activitatea aruncând gaz peste tot.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL