×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.06.2022 12:24:34

Miniseria „ANI ȘI ANI” are premiera la FOCUS SAT TV și online în aplicația FOCUS SAT



București (MEDIA EXPRES) / 9 iun 2022 / Focus Sat TV va difuza din 16 iunie miniseria „Ani și ani” ("Years and Years", 2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30.

Povestea în șase episoade a familiei Lyon, formată din patru frați, bunica lor și soții și copiii lor începe când, într-o noapte din anul 2019, declarațiile unei femei de afaceri în cadrul unei emisiuni tv în direct îi transformă în martorii începutului unei schimbări mondiale.

Asistăm la toate temerile și speranțele acestei familii unite, pe care acțiunea seriei o urmărește timp de 15 ani in viitor. Societatea se schimbă din ce în ce mai rapid și lucrurile merg într-un ritm nebunesc, cu turbulențe politice, avans tehnologic și războaie îndepărtate.

Pe acest fundal volatil, membrii familiei Lyon trebuie să navigheze printre propriile lor provocări zilnice. Ei cred că o singură familie obișnuită nu ar putea schimba vreodată lumea, dar oare au dreptate? Rezultatul este o combinație unică între genurile dramă și science fiction.

Descris adesea ca fiind geniu, creatorul britanic Russell T. Davies ("Doctor Who") creează o viziune fascinantă a unui viitor distopic, unde o familie din Manchester este martoră pe o durată de 15 ani la un război, un atac nuclear, prăbușirea unei bănci și o criză a refugiaților.

Parte din distribuția remarcabilă sunt: Rory Kinnear (The Imitation Game), Anne Reid (The Mother), T'Nia Miller (Doctor Who, 2015), Ruth Madeley (The Accident), Jessica Hynes (There She Goes), Russell Tovey (Being Human) și câștigătoarea a două premii Oscar, actrița Emma Thompson (Sense and Sensibility, Howards End).

Un total de 11 instituții din domeniile televiziunii și filmului, printre care și National Film Awards, UK și Royal Television Society, UK, au acordat acestei serii 18 nominalizări pentru joc actoricesc, scenariu, muzică, producție.

Miniseria este apreciată de pasionații de film din lumea întreagă și a fost votată cu 8.3/10 de către utilizatorii site-ului IMDb.com.

Producția „Ani și ani” este disponibilă și în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de sezoane complete ale altor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Posedare”, „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat în casele românilor în 2004. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat oferă o experiență interactivă completă, noua aplicație Focus Sat fiind o completare a ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV și acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Cumpărată de M7 Canal+ Group în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL