×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.08.2022 15:15:08

Televiziunea E! Entertainment a anunțat pentru septembrie mai multe premiere printre care continunarea sezonului al treilea „Celebrity Game Face” dar și EMMY's 2022 din seria Live From E!



București (MEDIA EXPRES) / 23 aug 2022 / „Celebrity Game Face” sezonul al treilea continuă duminica, de la ora 22:00, cu Kevin Hart care revine în rolul de gazdă a emisiunii și lansează noi provocări pentru cupluri de celebrități.

De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi fațete ale personalității lor.

În premieră marți, 13 septembrie, de la ora 22:00 este transmisă emisiunea Live From E!
EMMYs 2022, care prezintă cele mai importante premii din industria televiziunii.

Premiile Emmy sunt un prilej pentru toate starurile să se îmbrace special pentru a impresiona, toaletele acestora fiind comentate în emisiunea tradițională oferită de E!


Seria „Mathis Family Matters” continuă în fiecare duminică de la ora 23:00 cu noi episoade în care judecătorul Mathis, faimos pentru că este un reprezentant al legii devenit star TV, spune că „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”.

În noua emisiune își propune să demonstreze acest lucru, Mathis Family Matters urmărind viața
de la Hollywood a judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir). Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis.

De marți până sâmbătă, de la ora 13:00, continuă emisiunea E! NEWS: DAILY POP, cu Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie care prezintă cu savoare un mix de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop și interviuri cu vedete în platou.

Tot de miercuri și până sâmbătă, de la ora 1:00, continuă NIGHTLY POP, o emisiune pentru adulți despre viața de la Hollywood, cu subiecte din cultura pop, cele mai proaspete știri din industria divertismentului prezentate fără filtrul destinat protecției minorilor, neașteptate și mereu scandaloase.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL