×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.08.2022 14:11:00

Noutățile lunii septembrie la National Geographic și National Geographic Wild



București (MEDIA EXPRES) / 30 aug 2022 / National Geographic a anunțat, pentru luna septembrie, noi serii documentare, printre premiere numărându-se „Europa văzută de sus”, „Al Doilea Război Mondial: secrete văzute de sus” și „Fascinație pentru aventură”.

Televiziunea despre natură National Geographic WILD va difuza un nou sezon din „Doctor Pol” și un bloc de programe dedicate "Americii sălbatice".

Prezentăm, în continuare, descrierea premierelor National Geographic:

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS - În fiecare marți, din 20 septembrie, de la 22:00.

Cu acces exclusiv în locații-cheie, seria documentară oferă telespectatorilor o nouă perspectivă a Europei văzută de la înălțime, de-a lungul unui an. Va fi dezvăluit modul în care tradiția, ingineria și minunile naturale au transformat acest continent într-un tablou vibrant al locurilor și oamenilor care îl însuflețesc.

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: SECRETE VĂZUTE DE SUS - În fiecare luni, din 12 septembrie, de la 21:00.

Această nouă serie dezvăluie secretele celui de-al Doilea Război Mondial într-un mod cu totul nou: planăm deasupra locurilor de luptă legate de Ziua Z și Dunkirk, zburăm peste buncăre naziste ascunse, peste nave de luptă pierdute și epave scufundate. Prin perspectiva aeriană unică, cu acces exclusiv la locații-cheie și la imagini de arhivă, vom „zbura înapoi în timp” pentru a afla povestea raidurilor îndrăznețe și bătăliilor mortale, într-o manieră inedită.

RAZBOIUL DROGURILOR: TRAFICUL DE HEROINĂ - În fiecare vineri, din 9 septembrie, de la 22:00.

Seria documentară dezvăluie modul în care lumea a fost atrasă de opioide, relatând povești șocante din prima linie a comerțului global cu heroină. Vor fi urmăriți traficanții de heroină din războiul din Vietnam și talibanii din Afganistan până la mafia siciliană, așa-numitele „fabrici de pastile” ale Big Pharma aprobate de guvern și explozia de fentanil creată de unul dintre cele mai periculoase carteluri din Mexic.

ISTORIA: MOMENTE INTERESANTE - În fiecare luni, din 26 septembrie, de la 20:00.

Mulți oameni văd istoria ca pe o colecție nesfârșită, de nume, ani, războaie, tratate de pace și acorduri. Noua serie de la National Geographic demonstrează într-un mod spectaculos și distractiv că istoria este mult mai mult decât atât! Telespectatorilor sunt invitați să urmărească culisele faptelor trecute, unde îi așteaptă povești dramatice ori amuzante, tulburătoare sau fermecătoare! Care sunt calitățile esențiale ale unui președinte bun? Cum funcționează un spion? Și, poate, cel mai șocant: ce lucruri minore pot declanșa izbucnirea unui război? Telespectatorii vor afla în noul program.

OPRIRE LA BOXE - În fiecare marți, din 27 septembrie, de la 21:00.

Toată lumea știe despre opririle la boxe ale mașinilor din cursele de Formula 1: gândite și repetate la perfecțiune, fiecare membru al echipei este o rotiță într-o mașinărie incredibil de complexă. Opririle la boxe din timpul curselor sunt un lucru, dar acest program prezintă megaopririle la boxe ale celor mai mari vehicule de pe pământ: avioane, trenuri și nave.

FASCINAȚIE PENTRU AVENTURĂ - În fiecare miercuri, din 28 septembrie, de la 20:00.

Există ingrediente și feluri de mâncare atât de rare și atât de minunate care pot fi găsite doar în zone îndepărtate ale planetei. Big Moe Cason invită publicul într-o călătorie culinară fantastică, vizitând locuri renumite pentru produse și mâncăruri unice. Fiecare episod prezintă un loc unic și plin de culoare pe hartă – de la trufe albe italiene rare la brânză de elan suedeză, la porci iberici sălbatici hrăniți cu ghinde, crescuți în pădurile din vestul Spaniei – iar când masa este servită, Big Moe va dovedi că, oricât de brutală ar fi lupta pentru a ajunge acolo, unele lucruri în viață merită efortul.


National Geographic WILD prezintă, în luna septembrie, minunata lume a Africii prin blocul de programe AFRICA SĂLBATICĂ, de luni până vineri, de la ora 20:00. Întreaga lună va aduce în centrul atenției cele mai noi documentare de istorie naturală de pe frumosul și diversul continent Africa.

DOCTOR POL - În fiecare luni, de la ora 23:00.

Dr. Pol și echipa abordează o mulțime de cazuri. De la Chihuahua până la Chinchilla, animalele îi țin pe veterinari ocupați de dimineață până seara.

AMERICA SĂLBATICĂ - În fiecare duminică, de la ora 19:00.

Blocul de programe dedicate Americii sălbatice cuprinde serii documentare care vor prezenta munții, mările, pădurile tropicale, deșerturile și milioane de mile de râuri, multe fiind ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre. Diversitatea vieții și a peisajelor acestui continent frumos și biodivers va traversa America de Nord, America Centrală și ținuturile și fauna Americii de Sud. Printre premiere se numără documentarele: "Parcuri naţionale din America: Comori ascunse", "Parcuri naționale din America: Animale" și "Parcuri naţionale din America: Urșii".
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL