×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.11.2022 11:58:18

E! Entertainment – recomandări din programul televiziunii în luna decembrie



București (MEDIA EXPRES) / 16 nov 2022 / E! Entertainment a anunțat care sunt recomandările din programul lunii decembrie 2022 printr-o broșură online care se adresează direct telespectatorilor. Materialul începe cu piesa de rezistență a lunii la această televiziune, "Live From E! The People’s Choice Awards", emisiune anunțată pentru 7 decembrie, de la ora 20:00.

Prezentăm în coninuare recomandările lunii decembrie la E! în formularea echipei de PR a televiziunii:

The People’s Choice Awards – tot pe 7 decembrie, de la ora 22:00.
THE PEOPLES CHOICE AWARDS 2022
Ocupă-ți locul în primul rând pentru că E! te duce la ceremonia de premiere în care publicul este cel care decide cine primește cele mai mari note din industria divertisment de anul acesta. Cu toate vedetele preferate prezente, îmbrăcate pentru a impresiona, pregătește-te pentru o seară de neuitat.

Episod special pe 4 decembrie, de la 23:30.
If We’re Being Honest with Laverne Cox
Laverne Cox, gazda emisiunii Live from E!, demonstrează că poate interacționa cu vedetele pe și în afara covorului roșu, când își folosește abilitățile ei impresionante de intervievare pentru a-i scoate în evidență pe creatorii de tendințe și cei care au un impact în comunitatea de la Hollywood. Laverne surprinde miezul problemei și așa cum declară și ea: „intru în afacerile oamenilor”. Nu rata acest episod special și află informații din interior, doar la E!

Premiere
MARATON DE O ZI PE 25 DECEMBRIE
BOTCHED

De Crăciun urmărește episoade unul după altul din Botched! Chirurgii de renume mondial Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif repară cele mai dezastruoase intervenții chirurgicale estetice folosindu-se de cunoștințele și abilitățile lor.

Continua de marti pana sambata, de la 1:00
Watch What Happens Live Încă din 2009 emisiunea lui Andy Cohen a avut invitați diverși din lumea divertismentului, politicieni și staruri pop culture. Alături de gazdă, ei au dezbătut cele mai importante știri ale momentului, de la modă până la cele mai recente și surprinzătoare știri ale momentului. Difuzată în direct din New York și cu un palmares de invitați ce îi include pe Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey, noua emisiune de la E! trebuie neapărat urmărită.

Continua duminica, de la 22:30
Raising a F***ing Star
De la producătorii câștigători de premii Emmy pentru programele RuPaul’s Drag Race și Million Dollar Listing, vine la E! Raising a F***ing Star! un concept cu totul nou despre părinții vedetelor în devenire. Copiii lor talentați nu sunt doar dansatori, actori, modele sau muzicieni, sunt și influenceri pe rețelele sociale și au milioane de urmăritori pe platformele de conținut. Mai competitivi ca oricând, nimeni și nimic nu poate sta în calea acestor părinți hotărâți să-și ajute copiii în goana după faimă și avere.

CONTINUĂ DUMINICA, DE LA 22:00
Episod final pe 11 decembrie.
CELEBRITY BEEF
În vremurile trecute, o diferență de opinie se rezolva printr-un duel, sau poate chiar o luptă corp la corp. Astăzi, însă, avem o competiție numită emisiunea Celebrity Beef, unde două celebrități care s-au certat, se înarmează cu condimente și cuțite, gata să gătească cel mai bun fel de mâncare de la Hollywood. Prezentatorul este Joel McHale, actor, comediant și fostă gazdă a emisiunii The Soup, având rolurile de acuzator, judecător și juriu. Joel va hotărî cine este câștigătorul confruntării și cine va simți gustul amar al înfrângerii.

De marti pana sambata, de la 1:30
E! NEWS
Află toate detaliile despre cele mai recente știri din lumea celebrităților, industria divertismentului și cele mai noi zvonuri, în emisiunea E! NEWS.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL