×

Timp liber -- Data și ora publicării: 16.05.2023 09:56:29

Pet-Expo revine la Romaero Băneasa împreună cu primul concurs internațional de pești exotici organizat în România



București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2023 / PetExpo, târgul dedicat animalelor de companie, revine după trei ani de absență pe 19 - 21 mai la Romaero Băneasa, cu un maraton de evenimente și concursuri și primul concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici organizat în România.

Evenimentul include Bucharest International Betta Show, primul concurs de pești exotici din România organizat după 35 de ani și totodată primul concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici organizat în România, cu arbitrii internaționali din SUA, Cehia și Austria.

Deschiderea Pet-Expo va avea loc vineri, 19 mai, de la ora 12:00, cu o demonstrație de dresaj și trucuri cu căței.

Înscrierile prietenilor blănoși la concursurile și activități se fac la fața locului.

Programul complet al evenimentelor din Arenă Pet Expo poate fi găsit pe site-ul evenimentului la adresa: https://petexpo.ro/arena_petexpo/.

Prețul biletului pentru târg este de 15 lei, iar copiii până în 6 ani, medicii veterinari și studenții la Facultatea de Medicină Veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții până în 23 de ani beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 10 lei.

Programul târgului este vineri între 12:00 și 20:00, sâmbătă de la 10:00 la 20:00, iar duminică între 10:00 și 18:00. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment.

Evenimente programate:

Demonstrații de dresaj - vineri de la 12:00 și duminică de la 11:00

Dresorii profesioniști de la Dog Resort vor oferi un spectacol alături de companionii lor. Veți putea vedea mișcări făcute la comandă, sărituri spectaculoase, piruete și rostogoliri. Echipa de dresaj vă va îndruma și vă va ajuta să descoperiți inteligență și agilitatea animalelor de companie.

Prezentare de rase canine românești și internaționale - sâmbătă de la 11:00

Fiecare exemplar va veni cu povestea lui și cu descrierea caracteristicilor rasei. E o ocazie bună să vă extindeți cunoștințele despre diferitele rase de câini, inclusiv cele 4 rase românești cu care ne mândrim, dar și să urmăriți un spectacol de frumusețe și buna‑creștere.

Spectacole de magie cu Lupii Albi - sâmbătă de la 17:30 și duminică de la 12:00

Prieteni vechi ai PetExpo, magicianul Cristian Titus Magicus și Lupii Albi vin special din Insulele Canare pentru a va delecta cu un SPECTACOL EXTRAORDINAR:

- jonglerii
- mici trucuri de magie și demonstrații de dresaj
- trucuri interactive pentru copii

Jocuri și concursuri în Arena PetExpo

Organizatorii au pregătit jocuri și concursuri special pentru animăluțe, cu înscriere pe loc, în momentul în care se anunță începerea unui joc sau concurs. Printre cele mai populare concursuri din Arena Pet Expo se numără:

Cel mai bun truc - sâmbătă, de la ora 16:30.

Ce trucuri interesante știe să facă animăluțul tău? Participați și distrați‑vă împreună !

Premii oferite de EnteroZoo

Cel mai pupăcios cățel - sâmbătă, de la ora 18:00

Vă iubiți mult? ... Atunci haideți să vă vedem cu toții la concursul de pupăceli!

Și cum dragostea nu se măsoară, toți pupăcioșii vor fi premiați!

Premii oferite de Inaba

Găsește bobița! - duminică, de la ora 13:00

Toate simțurile sunt puse la încercare în această probă. Doar cei mai atenți căței vor depista bobița ascunsă cu măiestrie de dresor. Oare câinele tău ar reuși? Vino la concursul Găsește Bobița și vei vedea! Sigur este ca toți participanții vor fi premiați.

Premii oferite de Farmina Pet Foods

Look Alike - duminică, de la ora 14:00

Dacă prietenul tău cel mai bun seamănă cu tine, participă la Concursul Look Alike - distrați‑vă împreună și câștigați premii extraordinare!

Premii oferite de Ameco Renewable Energy

Cel mai fidel cățel - duminică, de la ora 15:00

Vrei să îi testezi loialitatea? ... Atunci înscrie‑l în Concursul Cel mai fidel cățel! Va trebui să parcurgă un traseu cu tentații ce îi va pune la grea încercare fidelitatea.

Premii oferite de PetVet Shop

Cel mai bun truc - duminică, de la ora 16:00

Nu ține doar pentru tine! Laudă‑ți animăluțul dacă știe să facă un truc interesant și arată‑l tuturor. Participați și distrați‑vă împreună la Concursul Cel mai bun truc!

Premii oferite de Ameco Renewable Energy

Romanian Grooming Trophy

Unul dintre cele mai așteptate momente la PetExpo este competiția celor mai buni groomeri din România. Sâmbătă, între orele 12:00 - 16:30, vă invităm sa asistați la Romanian Grooming Trophy.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL