×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.06.2023 12:04:46

Recomandările lunii iulie la Crime+Investigation



București (MEDIA EXPRES) / 16 iun 2023 / Crime+Investigation a anunțat premierele din iulie cu documentare despre unele dintre cele mai tulburătoare procese din SUA și Marea Britanie din ultimii ani - cu judecătorul Rob Rinder în „Secretele interogării”, despre detaliile crimelor care au avut loc în locuri exotice în „Crime în lumina soarelui” și despre eforturile de reformare a sistemului penitenciar din Mississippi în documentarul „Scandal în închisoarea Parchman”.

"Secretele interogării cu Rob Rinder" are cinci episoade de o oră și începe luni, 3 iulie, de la ora 23:00. Titlul original al seriei este "Judge Rinder’s Interrogation Secrets" și noul sezon difuzat de Crime+Investigation analizează unele dintre cele mai tulburătoare cazuri penale din SUA și Marea Britanie din ultimii ani.

Serialul este prezentat de judecătorul Robert Rinder, specializat în drept penal și personalitate de televiziune, a cărui pregătire juridică îl face ghidul perfect pentru artele întunecate ale interogatoriilor.

O echipă de experți analizează interviurile poliției care prezintă munca detectivilor care rezolvă cazurile și propun condamnările. Echipa nu numai că dezvăluie ce se întâmplă în culisele fiecărei conversații, dar oferă și o perspectivă unică a elementelor de psihologie utilizate atât de suspecți, cât și de interogatori, în timp ce fiecare încearcă să obțină avantajul.

"Crime în lumina soarelui" sezonul 2 are 13 episoade de câte o oră și are premiera miercuri, 12 iulie, de la ora 23:00. Cu titlul original "Sunshine Slayings", seria arată ce se întâmplă când o călătorie în paradis se transformă într-un coșmar sângeros. Vacanțele exotice pentru care oamenii pun deoparte bani întreaga viață pot fi date peste cap într-o clipă de o violență oribilă.

În fiecare episod este investigată o crimă reală care are loc într-un loc exotic, unde victima ar fi trebuit să se bucure de călătoria vieții sale.

Plajele cu nisip alb și apele azurii se înroșesc de sânge în timp ce o tragedie de nedescris se abate asupra victimelor. Familiile caută răspunsuri și încearcă să pună cap la cap piesele crimei.

Folosind reconstituiri dramatice uimitoare și interviuri cu autorități și specialiști, acest serial despre crime adevărate poartă publicul într-o călătorie prin lumea crimelor din vacanțe.

"Scandal în închisoarea Parchman" este un film de 180 de minute care are premiera sâmbătă, 15 iulie, de la ora 23:00. Documentarul descrie eforturile de reformare a sistemului penitenciar din Mississippi, conduse de o echipă de avocați în numele deținuților din închisoarea Parchman.

Filmul prezintă poveștile din interior ale familiilor, ale echipei de avocați și ale organizației Roc Nation de-a lungul a trei ani de lupte juridice pentru a pune capăt condițiilor mortale pentru cei încarcerați la Parchman. Emisiunea de două ore cuprinde interviuri cu Shawn "JAY-Z" Carter, Mario "Yo Gotti" Mims, congresmenul Bennie Thompson precum și membri ai familiilor persoanelor încarcerate, activiști și mulți alții.

Crime+Investigation® este o televiziune din grupul A + E Networks care s-a lansat în România în 2013 și este prezentă pe platformele majore de cablu din țară NextGen Communications, Orange și Vodafone.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL