×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.08.2023 21:12:45

"Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea" are premiera la National Geographic în august



București (MEDIA EXPRES) / 21 aug 2023 / Luna august începe cu numeroase premiere la National Geographic, printre cele mai spectaculoase fiind "Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea", în care celebrul supraviețuitor ridică ștacheta învățându-și oaspeții celebri abilități esențiale care pot fi folosite în situații de mare stres.

Iată lista premierelor:

ACASĂ ÎN SĂLBĂTICIE
Din 2 august, în fiecare miercuri, de la 20:00

Atunci când fiul lor Wesley a fost diagnosticat cu o tulburare neurologică rară, Jim și Tori Baird au crezut că zilele lor de aventură profesională s-au încheiat. Dar, după ce au aflat de la medici că petrecerea timpului în natură ar putea avea un impact pozitiv asupra dezvoltării sale, aceștia îl iau pe Wes și pe frățiorul său în expediții ca să vadă dacă viața în sălbăticie ar fi posibilă pentru familia lor.

GREȘELI TERIBILE ÎN INGINERIE
Din 8 august, în fiecare marți de la 21:00

Oamenii construiesc de peste 10.000 de ani, suntem experți în inginerie, dar în fiecare an apar din toată lumea povești despre erori uriașe în construcții. Această serie dezvăluie eșecuri ridicole în construcții pe care inginerii ar prefera să nu le discute. Un zgârie-nori cu un secret mortal, o catedrală care se prăbușește și un pod cu o problemă de echilibru se află pe lista erorilor de construcție ce sunt aproape de neînțeles... și să nu uităm de eșecul inițial de inginerie, Turnul înclinat din Pisa. Cine știa că inginerii entuziaști care au încercat să redreseze turnul l-au distrus aproape în întregime acum doar 30 de ani? Având acces la echipele de proiectare, martori oculari și o serie de experți, analizăm ce nu a funcționat la fiecare eroare de construcție, investigăm de ce nu au fost descoperite și dezvăluim cum ingenioșii încearcă să le repare.


CIVILIZAȚIA MAYA: ASCENSIUNEA ȘI DECĂDEREA
Din 13 august, în fiecare duminică, de la 21:00

Civilizația mayașă a fost una dintre cele mai mari civilizații din istoria umană. Cu toate acestea, decenii de cercetări nu au reușit să dezvăluie secretele lor cele mai adânci. Această serie urmărește arheologii în timp ce descoperă dovezi noi care transformă ideile preconcepute despre societatea mayașă: originile lor, modul în care au învățat să construiască piramide înalte, dezvoltarea calendarelor sofisticate, motivul abandonării orașelor lor vaste și ce s-a întâmplat atunci când au invadat spaniolii. Ne alăturăm arheologilor care folosesc cele mai recente tehnologii pentru a identifica structuri ascunse în pădurile dense și pentru a dezgropa monumente și piramide imense care ar fi putut fi realizate de primii mayași.

NICIODATĂ SĂ NU SPUI NICIODATĂ, CU JEFF JENKINS
Din 19 august, în fiecare sâmbătă, de la 17:00

Ghidat de propria filosofie că "viața începe cu adevărat acolo unde se termină zona ta de confort", jurnalistul de călătorie Jeff Jenkins caută în jurul lumii destinații și aventuri ce ar speria majoritatea turiștilor. Pe parcurs, Jeff va întâmpina provocări fizice și va trăi experiențe culturale inedite în întreaga lume... intersectându-se cu localnici fascinanți... totul pentru a vă împărtăși fiecare aventură captivantă de-a lungul călătoriei sale.

VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS: PROVOCAREA
Din 20 august, în fiecare duminică, de la 22:00

În programul "Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea" acesta ridică ștacheta învățându-și oaspeții celebri abilități esențiale de supraviețuire, pe care invitații vor trebui să le stăpânească și să dovedească că le pot folosi în situații de mare stres. Oaspeții celebri ai acestui sezon îi includ pe actorul și regizorul premiat Bradley Cooper, supereroul Marvel Benedict Cumberbatch, actrița și cântăreața premiată Cynthia Erivo, comedianul și actorul Russell Brand, actorul premiat Troy Kostur, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, Daveed Diggs din "Mica Sirenă" și Tatiana Maslany din "She Hulk".

BARONII DROGURILOR: ANIHILAREA
Din 24 august, în fiecare joi, de la 22:00
Urmăriți povești înfricoșătoare spuse de agenți speciali, investigatori și informatori din carteluri despre cum au fost urmăriți și eliminați cei mai mari și periculoși șefi ai cartelurilor de droguri din lume. De la înșelătorul șef columbian al cocainei, "Chupeta", la ucigașul canadian din Hell's Angels, "Mom Boucher", această serie documentară ne oferă o perspectivă din interior asupra celor mai mari investigații narco din toate timpurile.



EȘECURI ÎN CONSTRUCȚII
Din 22 august, în fiecare marți, de la 23:00

Eșecuri în construcții apar destul de des, dar uneori daunele sunt catastrofale. Acest program investighează cele mai spectaculoase accidente, ce s-a greșit și cum s-ar fi putut evita dezastrul. Combinând imagini reale cu cele generate pe computer, această emisiune examinează dezastre celebre, cum ar fi incendiul de la Notre Dame și prăbușirea Domului Georgia, dar și incidente minore. Prezentată într-un mod ușor și accesibil, seria ”Eșecuri în construcții” ne arată ce se întâmplă atunci când lucrurile merg într-o direcție greșită.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL