×

Radio -- Data și ora publicării: 07.09.2023 14:51:20

Sezonul de toamnă debutează la Digi FM, din 11 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Toamna începe cu un nou sezon la Digi FM, radioul privat cu cea mai mare acoperire din România. Luni, 11 septembrie, se strigă catalogul programelor și emisiunilor: gazdele Matinalului Digi FM, Miu și Ciuclaru, asigură doza de energie și bună dispoziție pentru întreaga zi și, împreună cu Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu și Unguru Bulan, vor aborda și analiza, cu umor și ironie fină, cele mai proaspete și importante subiecte ale momentului.

La prânz, jurnaliștii Robert Kiss și Alexandru Rotaru le dau întâlnire ascultătorilor la “Audiență Națională”, emisiune difuzată de luni până joi de la ora 13:00 și la “Săptămâna Unu la Unu”, vinerea de la ora 13:00, pentru a comenta alături de invitați, principalele evenimente din actualitatea socio-politică.

De luni până vineri, între 17:00 și 19.00, Lucian Mîndruță este din nou pe aceeași frecvență cu ascultătorii Digi FM pe care îi invită să intre în direct pentru a-și face auzite opiniile și a dezbate cele mai fierbinți și controversate teme ale zilei.

Cu nerăbdare este așteptată cea mai nouă voce Digi FM, Alex Vidia, DJ cu peste 20 de ani de experiență în radio, care promite a fi gazda perfectă la ceas de seară, de luni până vineri, de la 19:00 la 22:00.

Se anunță un sezon intens și pentru Vlad Craioveanu, Ramon Cotizo, Nono Semen, Alice Tudor, Marius Dobre, Dan T, Almud și Gabriel Cîndea pentru că vor fi on air, dar și online cu cele mai vizionate podcasturi, rubrici zilnice și pastile dedicate, pe digifm.ro și pe platformele de socializare ale postului.

”Fiecare toamnă e ca un început de an școlar. Realizatorii se întorc la locurile lor, în grila de programe, pregătiți să fie ascultați. De cât mai mulți români”, a declarat directorul de programe Cetin Rașit.

Redacția Digi FM aduce esențialul, concentrat în doar 5 minute de știri, din jumătate în jumătate de oră, în timp ce muzica din colecția de toamnă însoțește publicul de la prima oră a începutului de săptămână până la sfârșitul acesteia.

Informații suplimentare despre prezentatori și grila de programe sunt disponibile pe pagina: https://www.digifm.ro/.

Digi FM, alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now, Digi 4K, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, Music Channel și Hit Music.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL