×

Profil -- Data și ora publicării: 08.09.2023 11:19:02

Consiliul de Administrație al Teleste Corporation a înființat un comitet de personal și remunerare



București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Consiliul de Administrație al Teleste Corporation a decis înființarea unui Comitet de Personal și Remunerare care să asiste Consiliul de Administrație în problemele specifice, format din Timo Luukkainen ca președinte și pe Heikki Mäkijärvi și Kai Telanne ca membri ai Comitetului de personal și remunerare, potrivit unui anunț al companiei publicat la 6 septembrie.

Scopul Comitetului este de a contribui la dezvoltarea și alocarea capacităților și resurselor umane importante din punct de vedere strategic ale Teleste și de a oferi Consiliului de Administrație informații relevante privind starea actuală a angajaților și obiectivele viitoare.

Comitetul de Personal și Remunerare nu are o putere de decizie independentă, dar este un organ pregătitor. Consiliul de Administrație ia deciziile din competența sa în mod colectiv.

La 31 august Teleste Corporation anunța că începe negocierile de schimbare în conformitate cu Legea privind cooperarea din Finlanda, în ceea ce privește acțiunile care vizează ajustări ale operațiunilor companiei și îmbunătățirea profitabilității, negocierile putând ca rezultat reduceri de personal, inclusiv concedieri permanente, concedieri temporare sau angajări cu fracțiune de normă.

Ajustările au fost motivate prin modificarea perspectivei încasărilor în restul anului 2023 și începutul anului 2024, combinate cu costurile corporative crescute. Acțiunile planificate urmăresc ajustarea cheltuielilor de exploatare în conformitate cu situația pe termen scurt a pieței, asigurând în același timp profitabilitatea pe termen lung și intențiile de creștere ale companiei.

Negocieri afectează tot personalul Teleste Oyj din toate locurile de muncă din Finlanda, impactul estimat fiind de 25 de concedieri permanente, precum și de posibile disponibilizări temporare.

Teleste va fi prezentă la IBC Amsterdam în perioada 15-18 septembrie, la standurile 1.D61 și 1.D61x6. Compania este un lider global în soluții și tehnologii de rețea de bandă largă și headenduri video pentru operatorii de telecomunicații și cablu. Portofoliul Teleste de soluții le permite operatorilor să asigure servicii de bandă largă și TV de înaltă calitate pentru abonații lor, reducând în același timp costul total de deținere a rețelei și menținând flexibilitatea în fața adoptării de noi tehnologii pe măsură ce acestea apar.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL