×

Profil -- Data și ora publicării: 08.09.2023 19:15:35

Norwia va prezenta soluții cu adevărat hibride la IBC 2023



București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Norwia AS, un furnizor lider de produse de transport optic, va prezenta soluții cu adevărat hibride bazate pe renumitul concept miniHUB™, la IBC 2023, RAI Amsterdam, standul 11.A10, în perioada 15-18 septembrie.

Cu până la 32 de canale de conversii optice într-un singur cadru 1RU, clienții pot combina și potrivesc între orice tip de bandă de bază SDI: SD-, HD-, 3G-, 4K-, 6G- și 12G-SDI. În plus, o serie de alte semnale precum DVB-ASI, MADI, VoIP (ST2022 și ST2110), 10GigE, semnale audio (AES/Ravenna 67) și semnale de control (Tally/GPIO/RS-232 și RS-422) sunt toate sunt acceptate în conceptul de cadru miniHUB™. Toate semnalele pot fi fie un singur canal pe fibră, fie până la 18 canale de CWDM per fibră.

O altă caracteristică care face ca miniHUB™ să fie unic este posibilitatea de a schimba configurația pe măsură ce cerințele se modifică. O tranziție de la o infrastructură HD-SDI la o infrastructură 12G-SDI se poate face pe un singur canal, cu investiții mici în timp.

Astfel de modificări de configurare pot fi făcute „din mers”, fără a întrerupe sarcinile zilnice.

miniHUB™ este disponibil și într-o versiune concepută pentru aplicații în medii cu temperaturi extreme. Unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din SUA folosește 100 de aceste unități în toată țara pentru transportul evenimentelor sportive live.

Norwia AS are sediul în Sandefjord, Norvegia și este în prezent o companie globală de proiectare și producție de echipamente și sisteme pentru radiodifuzori și telecomunicații.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL