×

Cinema -- Data și ora publicării: 09.10.2023 14:36:30

Programul Les Films de Cannes à Bucarest Ediția 14, 20-29 octombrie 2023



București (MEDIA EXPRES) / 9 oct 2023 / Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest a publicat pe Eventbook programul ediției de anul acesta, site-ul permițând de asemenea cumărarea biletelor la adresa: https://eventbook.ro/festival/les-films-de-cannes-a-bucarest.

Filmul de deschidere al festivalului din 20 octombrie, ora 19.00, este JEANNE DU BARRY - Franța, 2023, programat la Cinema Elvire Popesco, București, dar la care nu mai sunt locuri disponibile.

Anul acesta, experiența festivalului de film de la Cannes se întâmplă nu doar la București ci și la Timișoara, într-o ediție specială, cu tema Gender Equality in cinema, între 19-22 octombrie.

După încheierea festivalului la Timișoara și București, caravana filmelor de festival va merge la Cluj-Napoca, Iași și Arad.

Proiecțiile au loc la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie, Cinema Union.

Biletele se pot achiziționa de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din Str. Ion Brezoianu 21, din rețeaua Eventbook și de la Cinema Elvire Popesco.

Din 20 octombrie, biletele pot fi achiziționate și din celelalte locații ale festivalului (Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie, Cinema Union), care vor fi deschise cu o oră înainte de începerea primului film din program.

La Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie, Cinema Union prețul unui bilet este de 20 lei.

Deținătorii de taloane de pensie beneficiază de o reducere în valoare de 50% din prețul biletului. Reducerea se aplică doar la casieriile din locațiile festivalului în baza talonului.

Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile, în urma prezentării carnetului de student.

Accesul în săli este general (fără rând și loc atribuit), accesul în sală după ora anunțată în program nu mai este permis, iar biletul devine invalid. Organizatorii recomandă spectatorilor să vină cu 20 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului. Toate filmele au subtitrare în limba română (cu excepția filmului ONE EARTH-EVERYTHING IS CONNECTED), iar majoritatea au subtitrare și în limba engleză.

Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest este prezentat de Orange România, partener de tradiție al evenimentului.

Susținut de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: Pepsi, Catena, Groupama, McDonald’s

Proiect cultural finanțat de: Centrul Naţional al Cinematografiei, Ministerul Culturii, SACD / Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques, Ambasada Franței și Institutul Francez din România, Institutul Italian de Cultură, Dacin Sara, Unifrance

Parteneri: Mercure Hotel, Serve, Avanpost, Abator, Cinema Muzeul Țăranului, Arhiva Națională de Filme – Cinemateca Română, Europa Cinemas, Aparterre, Air France, Cărturești, Ototo

Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București afectiv 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.

Parteneri media: PRO TV, RockFM, Agerpres, Libertatea, Elle România, Scena9, Revista Biz, Haute Culture Magazine, Zile și Nopți, IQads, Igloo, Cultura la Dubă, Films in Frame

Partener de monitorizare: MediaTrust

Partener cultural: RFI România

**Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului Bucureşti sau ARCUB.

Pe toată durata festivalului, se vor face fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.

LES FILMS DE CANNES À BUCAREST ESTE ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA CINEMASCOP ȘI VOODOO FILMS.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL