×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2023 14:54:00

„Martorii crimei: probe digitale” la Crime+Investigation în decembrie



București (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2023 / Crime+Investigation a anunțat premierele lunii decembrie printre care se numără unele dintre cele mai bizare arestări în seria „Arestări ciudate”, investigarea crimelor cu mijloacele moderne în „Martorii crimei: probe digitale” și cercetarea istoriei plină de scandaluri a celui mai vechi concurs de frumusețe din America, în „Secretele Miss America”.

"Arestări ciudate" (12x30’)
Din 4 decembrie, de luni până vineri, de la ora 23:45
Titlul original: "My strange arrest"

Arestări ciudate este o analiză în profunzime a persoanelor care au fost arestate pentru că ar fi comis unele dintre cele mai ciudate, mai sălbatice și mai bizare crime din toate timpurile. Săpăm dincolo de titluri și videoclipuri virale pentru a examina incidentele și consecințele, ascultând poveștile de la acuzați, ofițerii care i-au arestat și martorii oculari. Acestea sunt crime bizare cu ramificații în viața reală.

"Martorii crimei: probe digitale" (10x60’)
Premiera joi 7 decembrie, de la ora 23:00.
Titlul original: "Witness To Murder: Digital Evidence"

Această serie folosește elemente vizuale unice pentru a dezvălui crime în care o probă șocantă care ar putea fi descoperită doar în zilele noastre, cu mijloacele de investigație ultramoderne. De la criminalul care a fost identificat pentru că a folosit Alexa pentru a reda muzică la locul crimei, până la crima care a fost rezolvată cu ajutorul unui FitBit care a numărat pașii victimei, acest serial va aborda crimele într-un mod inedit.

"Secretele Miss America" (4x60')
Începe 10/12, duminica @22:45 CET
Titlul original: "Secrets Of Miss America"

Mini-seria de patru episoade cercetează secretele păstrate de mult timp ale celui mai vechi concurs de frumusețe din America, expunând scandalurile șocante care stau la baza acestuia. Eveniment cultural vizionat cândva de 80 de milioane de oameni anual, concursul se luptă acum să rămână relevant pentru o nouă generație de americani ale căror viziuni asupra frumuseții și sexualității s-au schimbat drastic în ultimele decenii. Documentarul analizează e-mailurile scurse în 2017 care au expus misoginismul din cadrul Consiliului de Administrație, afirmațiile de rasism din istoria concursului, subiectul sănătății mintale din jurul competiției și interzicerea controversatului concurs de costume de baie.

Cu mărturii de la persoane din interiorul concursului, inclusiv peste 20 de foste câștigătoare Miss America care își spun poveștile pentru prima dată într-un documentar, precum interviuri cu informatori, concurente, directori și critici, spectatorii au o privire de ansamblu asupra costului purtării coroanei și a eșarfei și a modului în care cultura concursului a perpetuat rasismul, hărțuirea și multe altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL