×

Timp liber -- Data și ora publicării: 07.03.2024 12:13:19

PetExpo 13 târgul dedicat animalelor de companie se deschide la ROMEXPO



București (MEDIA EXPRES) / 7 mar 2024 / PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat iubitorilor de animale de companie, își va deschide porțile sâmbătă, 16 martie 2024, la ora 10:00, în incinta ROMEXPO, Pavilionul Central.

Ediția a 13-a a PetExpo aduce o mulțime de noutăți și surprize pentru participanți, reinventând conceptul de distracție pentru animalele noastre dragi. Vizitatorii sunt invitați să descopere cele mai recente dispozitive inteligente pentru hrănirea și îngrijirea animalelor, să se bucure de serviciile oferite de spălătoria self wash pentru căței sau să exploreze pensiunile, piscinele și taberele special create pentru patrupede.

Printre atracțiile evenimentului se numără și concursul Internațional Betta Show, ediția a 2-a, unde peștii exotici vor fi prezenți într-o competiție de excepție cu arbitri internaționali din diverse țări.

PetExpo oferă și o zonă dedicată ONG-urilor, în parteneriat cu ASPA, unde vizitatorii pot obține sfaturi veterinare, participa la ședințe foto sau beneficia de toaletări gratuite pe perioada expoziției.

Evenimentele din weekend includ demonstrații de dresaj, competiții de grooming pentru începători și prezentări de modă canină.

Prezentăm în continuare programul comunicat de organizatori în invitația adresată presei pentru deschiderea de sâmbătă, 16 martie:

Repere importante în cadrul evenimentului:
· Dispozitive inteligente pentru hrănirea și îngrijirea animăluțelor;
· Spălătorie self wash pentru căței;
· Pensiuni, piscine și tabere pentru patrupede;
· Soluții de înfrumusețare pentru animale;
· Soluții de curățare și igienizare speciale pentru casele în care trăiesc animale;
· Noutăți pe piața din România în materie de transport al animăluțelor;
· Internațional Betta Show, concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici, ediția a 2a, cu arbitrii internaționali din Indonezia, Austria, Croația, Spania, România și Thailanda;
· Zona dedicată ONG-urilor, împreună cu ASPA;
· Sfaturi veterinare, ședințe foto și toaletări, toate GRATUITE pe perioada expoziției.

Evenimentele din weekend includ:
· Sâmbătă, începand cu ora 11:00, va avea loc o Demonstrație de dresaj
· Sâmbătă, începând cu ora 12:00, va avea loc Fresh Talents & Styles - Beginners grooming, singură competiție de pet grooming din România dedicată începătorilor în domeniu.
· Sâmbătă, începând cu ora 16:00 va avea loc Dog Fashion Show, prezentare de modă canină.

· Duminică, începând cu ora 11:00 va avea loc o Prezentare de rase românești și internaționale.
· Duminică, începând cu ora 14:00 va avea loc o Demonstrație de dresaj de pază.

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL