×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 20.03.2024 13:25:24

Francis On My Mind a lansat prima melodie în limba română "Lumea ta" cu Ștefan Costea



București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2024 / Francis On My Mind a colaborat cu Ștefan Costea, artistul din spatele pieselor virale “Seară de seară” și “Lipsa ta”, pentru single-ul “Lumea ta”, informează Universal Music România. Piesa este compusă de catre Yin Creatif, Francis On My Mind și Ștefan Costea și poate fi ascultată în streaming la adresa: https://Asculta.lnk.to/LumeaTaPR.

"Lumea Ta" este o poveste despre dragoste, visuri și călătorii interioare, o piesă care transmite emoții puternice și poate fi o sursă de inspirație pentru cei care o ascultă. Cu versurile sale profunde, "Lumea Ta" își propune să creeze o legătură emoțională cu publicul, invitându-i să se lase purtați de muzica și să exploreze diferitele nuanțe ale iubirii și ale călătoriei interioare, potrivit artiștilor muzicali.

Cu un amestec unic de lirism emoționant, melodii catchy și o voce care poartă greutatea emoțiilor profunde, Francis On My Mind este un artist în ascensiune a cărei călătorie de la senzația de debut la un artist introspectiv, care a captivat inimile iubitorilor de muzică de pe tot globul, se mai arată în comunicatul care anunță noua piesă.

Totul a început cu single-ul de debut, “On My Mind”, o explorare fascinantă a brumei eterice a dragostei adolescentine. Pe măsură ce lumea a observat finețea ei lirică și peisajele sonore captivante, ea a urmat calea evoluției artistice, lăsându-și amprenta asupra industriei.

Francis On My Mind, pe numele real Francesca Nicolescu, s-a lansat în anul 2020 și este din municipiul Onești, de unde s-au lansat celebrități precum Loredana Groza, Carmen Rădulescu și Alexandra Ungureanu.

La 17 ani, Ștefan Costea a cucerit lumea scenei urbane și nu numai prin feeling-ul său caracteristic, cu care își pune amprenta pe piesele sale și pe colaborările la care ia parte. Ștef Costea, așa cum e știut de fani, vine cu doza de sensibilitate și flow-ul specific R&B, care face pe oricine să dea volumul mai tare.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Seară de Seară" și "Lipsa Ta", ce au aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify. Una dintre cele mai de succes colaborări ale sale este cea alături de Birkin Baby și OSCAR, pentru piesa “Birkin Baby”. Artistul a mai colaborat cu Alina Eremia, Pitariu George, Calinacho, Trippin și Alduts Sherdley.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL