×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.03.2024 10:58:55

Maraton „Mahmureala” în aprilie la Warner TV



București (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2024 / Cele trei filme din seria „Marea mahmureală" ("The Hangover”), una dintre cele mai populare francize cinematografice, vor fi difuzate de Warner TV în sâmbetele din luna aprilie, începând cu ora 20:00. Maratonul de pe Warner TV va începe pe 6 aprilie.

Warner TV este o televiziune lineară de filme din portofoliul Warner Bros. Discovery care se distribuie prin cablu, satelit și internet pe toate platformele destinate publicului din România, inclusiv cei online și prin aplicații mobile precum https://megogo.net și https://go.tvsat.ro/.

„Marea mahmureală" ("The Hangover” - 2009), regizat de Todd Phillips, îi are în centru pe actorii Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis. Ei interpretează rolurile unor prieteni care se trezesc după o petrecere a burlacilor în Las Vegas fără să își amintească nimic despre noaptea petrecută și fără să știe cum și unde a dispărut viitorul mire (interpretat de Justin Bartha).

Pornesc în căutarea lui și, pe parcurs, primesc indicii despre petrecerea de pomină. Filmul, care a primit un Glob de Aur și a fost nominalizat la premiile BAFTA pentru scenariul original scris de Jon Lucas și Scott Moore, a generat încasări de aproximativ 470 milioane de dolari la nivel mondial.

„Marea mahmureală 2" ("The Hangover Part II” - 2011), regizat de același Todd Phillips, cu aceiași protagoniști, va putea fi urmărit la Warner TV în seara de 13 aprilie, la ora 20:00. Acțiunea are loc după doi ani de la petrecerea burlacilor din Las Vegas. Cei patru pleacă în Thailanda pentru nunta lui Stu, însă planul lui de a organiza un brunch discret înainte de marele eveniment dă greș.

În distribuție apar și Paul Giamatti și Mike Tyson. Lungmetrajul a avut un succes și mai mare la public, generând încasări de peste 586 milioane de dolari, fiind una dintre comediile cele mai profitabile din toate timpurile.

Al treilea film din serie va fi difuzat de Warner TV pe 20 aprilie. „Marea mahmureală 3" ("The Hangover Part III” - 2013) îi readuce laolaltă pe regizorul Todd Phillips și actorii Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha. După ce unul dintre personajele principale este răpit de un gangster furios, prietenii pleacă în căutarea lui și trebuie să dea de urma unui răufăcător care a evadat din închisoare și este fugar.

Actorii John Goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor și Heather Graham apar, între alții, în distribuție. Producția s-a bucurat de asemenea de succes, cu încasări de peste 362 milioane de dolari la nivel mondial.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL