×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 06.05.2024 22:01:36

Teleste a lansat CX4, primul amplificator de 1,8 GHz din Europa



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2024 / Teleste a anunțat lansarea celei mai recente inovații pentru rețelele de bandă largă prin cablu - amplificatorul compact cu ieșire dublă CX4, primul amplificator din Europa care oferă compatibilitate atât cu rețelele de 1,8 GHz, cât și cu cele de 1,2 GHz.

Bazându-se pe succesul platformei CX3 de la Teleste, CX4 introduce o soluție avansată, de înaltă performanță, care permite operatorilor să profite la maximum de rețelele lor DOCSIS 3.1 existente, precum și de viitoarele generații de rețele, inclusiv DOCSIS 4.0. Această versatilitate permite operatorilor să instaleze amplificatorul în rețelele lor de 1,2 GHz și să facă upgrade ulterior la 1,8 GHz, cu diferite frecvențe de divizare între upstream și downstream.

Calea de întoarcere a modelului CX4 atinge până la 492 MHz, setată prin diplexoare și module de filtrare. În plus, dispozitivul are un amplificator de retur cu câștig ridicat, integrat perfect pe placa de bază.

În conformitate cu angajamentul Teleste pentru sustenabilitate, CX4 dispune de un mod Power Save care permite operatorilor să optimizeze consumul de energie în raport cu nivelurile de semnal de rețea. Acest mod este deosebit de benefic atunci când încărcarea rețelei este mai mică, deoarece permite operatorilor să economisească energie fără a compromite performanța.

CX4 este echipat cu comutatoare de control al intrării care ajută la detectarea și controlul eficient a problemelor de intrare și ajută operatorii să minimizeze întreruperile serviciului. Comutatoarele pot fi operate de la distanță printr-un modul opțional.

CX4 dispune de o interfață ușor de utilizat cu comenzi cu buton și un afișaj clar. Simplificând și mai mult procesul de aliniere, configurarea acestuia se face folosind circuite electrice, controlate perfect de butoanele cu apăsare. Amplificatorul robust poate rezista, de asemenea, la condiții dificile, dovadă fiind carcasa sa cu rating IP67. Designul asigură că amplificatorul servește ca o componentă fiabilă în orice infrastructură de bandă largă, indiferent de factorii de mediu.

CX4 este conceput special pentru operatorii europeni de bandă largă prin cablu care caută un amplificator de distribuție cu performanță ridicată, fiabilitate și eficiență. Caracteristicile sale avansate, împreună cu funcționarea ușor de utilizat, îl fac o alegere ideală pentru profesioniștii care doresc să-și îmbunătățească capacitățile de bandă largă.

Teleste invită toți profesioniștii din industrie să viziteze standul C12 din Hala 8 în timpul ANGA COM 2024, în perioada 14-16 mai, pentru a vedea amplificatorul CX4.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL