×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.06.2024 12:48:18

Cartoon Network și Cartoonito: Aventuri animate și distracție pentru întreaga familie în iulie



București (MEDIA EXPRES) / 20 iun 2024 / Luna iulie aduce un val de noutăți și aventuri pe televiziunile Cartoon Network și Cartoonito, cu personaje îndrăgite și seriale captivante pentru toate vârstele, informează Free Communication.

Cartoon Network: Domnul Magoo și Lamput revin cu noi episoade

Fanii Domnului Magoo se pot bucura de noile episoade din cel de-al doilea sezon, începând cu 8 iulie, de la ora 18:15. Urmăriți aventurile amuzante ale acestui personaj iconic alături de companionul său loial, în timp ce încearcă să dejoace planurile vecinului său, Nevăstuică, și ale hamsterului inteligent Fizz.

Totodată, Lamput, portocala inteligentă, revine cu o serie captivantă de mini-episoade din cel de-al patrulea sezon, începând cu 8 iulie, de la ora 14:25. Urmăriți-l pe Lamput în încercarea sa de a scăpa de cercetătorii care îl urmăresc neîncetat.

Cartoonito: Noi seriale și maratoane pentru cei mici

Cartoonito, destinația ideală pentru preșcolari și familiile lor, aduce în iulie noi seriale animate, amuzante și educative. Printre acestea se numără "Ursuleții inimoși: Eliberează magia" și "Luna prieteniei," un maraton dedicat prieteniei, ce va fi difuzat zilnic de la ora 7:00, începând cu 1 iulie.

"Ursuleții inimoși: Eliberează magia" îi poartă pe cei mici într-o aventură în Silver Lining, un tărâm neexplorat din ținutul Care-a-Lot. Urmăriți-i pe cei cinci ursuleți în căutarea fericirii și armoniei pentru Whiffles, locuitorii Care-A-Lot, în episoadele speciale ce vor fi difuzate zilnic, de la ora 8:00, începând cu 1 iulie.

Cartoon Network și Cartoonito: Divertisment de calitate pentru toate vârstele

Cartoon Network, televiziunea dedicată copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, oferă o gamă largă de seriale animate pline de umor și aventură, precum "Uimitoarea lume a lui Gumball," "Să-nceapă Aventura," și "Fetițele Powerpuff."

Cartoonito, pe de altă parte, se adresează preșcolarilor și familiilor lor, oferind o selecție de programe moderne, bazate pe proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery. Printre animațiile cheie se numără Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii. Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și incitante deopotrivă. Prin conținut animat pozitiv și jucăuș, Cartoonito își propune să inspire copiii preșcolari, sărbătorindu-le individualitatea și încurajând compasiunea, empatia și incluziunea.

Pentru mai multe informații despre programele Cartoon Network și Cartoonito, vizitați website-urile Cartoon Network: cartoonnetwork.ro și Cartoonito: cartoonito.ro. Laura Dumitrescu este Senior Marketing & PR Coordinator Kids Channels CEE la Warner Bros. Discovery.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL