×

Programe TV -- Data și ora publicării: 24.06.2024 10:29:28

LA DIVA: Seria polițistă franceză "CRIMĂ ÎN... " are cinci noi episoade în iulie



București (MEDIA EXPRES) / 24 iul 2024 / Continuarea seriei de filme polițiste franceze „Crimă în...” are cinci noi episoade în fiecare miercuri de la ora 20:00, în iulie.

DIVA prezintă filmele ca pe "o vacanță virtuală pe meleaguri franceze, vacanță care se anunță a fi pitorească, dar plină de mistere criminale".

Acțiunea din cele cinci premiere difuzate de DIVA luna aceasta au loc în Alpii francezi, Lorena, Toulouse, Normandia și Bretania. Primul film din seria „Crimă în...” este programat pe 3 iulie și se numește „Crimele din Vercors” („Le pont des oubliés”, 2019). În acest episod, un cioban este găsit ucis în Alpii francezi și tot satul o bănuiește pe fosta învățătoare.

Polițista Marion Guichard (Hélène Seuzaret) face echipă cu un expert în animale sălbatice (Nicolas Gob), pentru a găsi vinovatul. Și pe măsură ce aceștia descâlcesc ițele problemelor care au dus la violentul sfârșit, relația dintre ei se transformă într-una romantică.

O săptămână mai târziu (pe 10 iulie), urmează „Crimele din Lorena” („Meurtres en Lorraine”, 2019), în care un indiciu important îl constituie o piesă de șah din cristal. După descoperirea unui cadavru în fortăreața din Bitche, Locotenentul Nicolas Muller (Stéphane Bern) este trimis să investigheze ceea ce se dovedește a fi un șir de crime. Ca bonus, o are alături pe tinerica Lola (Lilly-Fleur Pointeaux), despre care descoperă că îi este rudă! Muller e originar din zona Lorena și nu trece mult până când moștenirea lui familială îi dă târcoale, amenințătoare.

Pe 17 iulie are loc premiera filmului „Crimă în Toulouse” („Meurtres à Toulouse”, 2020). Ce legătură au o serie de cadavre și un cântec de Claude Nougaro? Asta trebuie să afle bătrânul Căpitan Simon Keller (Lionnel Astier) și tânăra absolventă a Academiei de Poliție Cécile Gimet (Camille Aguilar), într-o poveste în care dureroasele secrete din copilăria acesteia din urmă vor ieși la suprafață.

Miercurea următoare (24 iulie), „Crima de pe plaja Omaha” („Le mort de la plage”, 2020) este rezolvată de un cuplu atipic: Căpitanul Eloïse Gentil (Claire Borotra) și bătrânul ei tată – Robert (Michel Jonasz) – cu care aceasta n-a mai vorbit de 20 de ani! Cei doi ajung să investigheze împreună moartea unui fost soldat de 91 ani, care este găsit în uniformă, aparent executat, pentru a da un exemplu. Robert este expert în Al Doilea Război Mondial, deci o ajută pe Eloïse cu informații valoroase pentru elucidarea misterului.

Seria polițistă franceză „Crimă în...” ajunge la final în ultima zi din iulie, odată cu „Crima de la Pointe du Raz” („Meurtre à la Pointe du Raz”, 2021). Cadavrul unei bătrâne este găsit pe o plajă și chiar dacă se însoară peste doar câteva zile, căpitanul Jérémy Meyer (David Kammenos) insistă să se ocupe de caz.

În anchetă apar ecouri ale unei legende bretone străvechi despre Ankou, un spirit care transportă sufletele morților pe un țărm îndepărtat. Meyer face echipă cu Marie Leroy (Evelyne Bouix), nou-sosita din Bordeaux, despre care acesta bănuiește că ascunde un secret îngrozitor.


Mai multe informații despre programele DIVA sunt publicate la adresa: https://www.facebook.com/divaromania/.

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL