×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.06.2024 14:01:44

Calificarea României în optimile EURO 2024 a adus audiențe record



București (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2024 / Meciul între România și Slovacia 1-1 din 26 iunie, după care România s-a calificat în optimile Euro 2024, a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 19:01 – 20:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 24.4 puncte de rating și 76% cotă de piață, record pentru piața din România, față de locul 2 care avea cifre de peste 15 ori mai mici, de doar 1.6 puncte de audiență și 5% share.

De-a lungul difuzării, peste 4 milioane de români s-au bucurat de seara atât de așteptată, iar în minutul de aur, la ora 20:53, aproape 4.9 milioane de telespectatori urmăreau meciul la Pro TV.

Întâlnirea dintre Ucraina și Belgia, difuzată în același timp cu meciul de la PRO TV, a fost adusă telespectatorilor la PRO ARENA, în intervalul orar 19:01 – 20:54! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 0.2 puncte de rating și 0.7 cotă de piață.

În intervalul orar 22:00 – 23:53, jocul dintre Portugalia și Georgia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 38.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 12.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:14, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Partida dintre Cehia și Turcia, difuzată în același timp cu meciul de la PRO TV, a fost adusă telespectatorilor la PRO ARENA, în intervalul orar 22:00 – 23:57! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 1.2 puncte de rating și 4.1 cotă de piață.

Seara în care echipa națională i-a scos pe români în stradă a fost comentată din Studioul UEFA EURO 2024 de către Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Florin Răduciou și Ciprian Marica, iar cei de acasă nu au ratat niciun minut!

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 23:58 – 01:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.2 puncte de rating și 29.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.5 puncte de audiență și 10.4% share
Să înceapă Optimile!

Etapa grupelor s-a încheiat! Doar 16 echipe merg mai departe și fiecare dintre ele va lupta până la epuizare pentru a ajunge cât mai departe în turneul final. Meciurile din următoarea etapă sunt: Elveția – Italia, Germania – Danemarca, Anglia – Slovacia, Spania – Georgia, Franța – Belgia, Portugalia – Slovenia, România – Olanda și Austria – Turcia. Toate vor fi transmise în direct, la PRO TV și pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL