×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.06.2024 14:11:54

Kanal D difuzează premiera serialului turcesc "Tablou de familie"



București (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2024 / Un nou serial turcesc, “Tablou de familie”, o dramă complexă, ce va putea fi urmarită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D, are premiera joi 27 iunie.

“Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii ce ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind avocați cu expertiză în astfel de spețe. Specializați în avocatura de divorț și martori ai procesului dramatic de separare într-o serie de cazuri, aceștia ajung să trăiască ei înșiși experiența dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări.

În mijlocul acțiunii serialului se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi.

În primul episod Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk), o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, iși crește singură cele trei fiice, după ce tatăl fetelor a părăsit familia. Legătura puternică care leaga cele patru femei se rupe în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale și să se alăture unei case de avocatură rivale, în urma unui incident neplăcut.

Azra este căsătorită cu Sergen Günay (Sarp Akkaya), la rândul său avocat, și împreună au trei copii, dar nori negri apar in mijlocul acestei familii apparent fericite.

O întâmplare face ca Azra să îl reîntâlnească pe Yildirim (Yiğit Kirazcı), fost coleg de facultate, un avocat de succes, specializat si el în divorțuri. Între Azra si Yildirim a fost, în trecut, o frumoasă poveste de dragoste însa Azra l-a trădat, căsătorindu-se cu prietenul acestuia, Sergen, chiar în ziua în care Yıldırım ii declara iubirea.

Totul culminează în acest episod cu reapariția tatălui în viața frumoasei Azra, la 25 de ani după ce acesta a fugit cu bona familiei.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL