×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.07.2024 14:35:03

PRO TV promite că TĂTUȚU' este o poveste captivantă despre originile Clanului



București (MEDIA EXPRES) / 19 iul 2024 / După succesul de audiență al serialului "Clanul", PRO TV aduce în fața publicului o nouă producție: "TĂTUȚU'". Noul serial promite să dezvăluie originile Clanului și să exploreze evenimentele care au avut loc cu 20 de ani în urmă și au creat personajele din seria încheiată în mai 2024.

O distribuție de excepție și personaje noi

George Mihăiță revine în rolul lui Bebe Măcelaru', dezvăluind începuturile personajului și evoluția sa în lumea interlopă. Alături de actorii cunoscuți din "Clanul", se alătură distribuției nume mari precum Valentin Teodosiu și Mihai Constantin.

Valentin Teodosiu îl va interpreta pe Titi Baros, zis Faraonu, un personaj de temut și influent din lumea interlopă. Actorul promite o performanță memorabilă și a dezvăluit că este încântat de echipa de profesioniști cu care lucrează.

Mihai Constantin se alătură și el distribuției, interpretând rolul lui Nelu Stavrositu, un personaj cu legături importante cu Bebe Măcelaru'.

O poveste încărcată de intensitate și suspans

"TĂTUȚU'" promite să fie un serial plin de intensitate și suspans, explorând luptele pentru putere, orgolii și legile nescrise ale lumii interlope. Producția își propune să ofere o perspectivă captivantă asupra evenimentelor care au dus la formarea Clanului și să țină telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare episod.

Filmările sunt în desfășurare

Filmările pentru "TĂTUȚU'" sunt în plină desfășurare, iar echipa este încrezătoare că serialul va fi un succes răsunător.

Serialul "TĂTUȚU'" este produs de PRO TV și regizat de Anghel Damian și Millo Simulov. Scenariul este semnat de Lia Bugnar și Anghel Damian, aceeași echipă creativă din spatele succesului "Clanul".

Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, a declarat că echipa este entuziasmată să continue povestea clanului și să ofere publicului o nouă perspectivă asupra personajelor îndrăgite.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL