×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.07.2009 15:43:19

DIGI SPORT-OFERTĂ / Digi Sport va fi oferit la distribuţie tuturor operatorilor



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2009 / Digi Sport va difuza publicitate şi într-un viitor neprecizat va fi oferit spre distribuţie tuturor operatorilor de satelit şi cablu din România şi Ungaria, potrivit unor declaraţii făcute de preşedintele RCS & RDS, Alexandru Oprea, la 20 iulie, cu prilejul anunţării lansării oficiale a noii televiziuni sportive.

Oprea a spus că selecţia agenţiei de publicitate prin intermediul căreia se vor realiza vânzările de publicitate este deschisă în perioada următoare.

Digi Sport se va transmite din 23 iulie pe două canale (al doilea va fi numit Digi Sport Plus) în toată reţeaua de cablu digital şi analog şi pe platforma de satelit a operatorului-mamă RCS & RDS, începând de la ora 18.30, cu o emisiune specială de lansare la care va participa Cristian Ţopescu, urmată de difuzarea în exclusivitate a returului meciului din Europa League dintre Ujpest şi Steaua Bucureşti.

Digi Sport are de asemenea opţiunile 3, 4 şi 6 din Liga 1 (celelalte aparţinând Antenei 1 şi televiziunii GSP), urmând să difuzeze câte trei meciuri în fiecare etapă din sezoanele 2009-2012.

Digi Sport a mai anunţat exclusivitatea pentru Primera Division din Spania, de unde va transmite câte 5 meciuri din fiecare etapă în perioada 2009-2012, de asemenea difuzarea de meciuri din fiecare etapă a campionatelor englez şi german, tot până în 2012.

Digi Sport va mai difuza în exclusivitate Moto GP clasele de 125 şi 250 şi campionatul naţional de handbal Liga Naţională feminină şi masculină, ca şi meciurile de acasă ale naţionalelor, baschet din NBA – câte două meciuri în direct pe săptămână şi transmisiuni directe de tenis de la ATP World Tour.

Digi Sport va avea şi emisiuni de ştiri şi emisiuni de comentarii şi dezbateri.

Simultan cu televiziunea pentru România va fi lansat şi canalul pentru Ungaria, care diferă prin anumite drepturi sportive obţinute pe criteriul segmentului geografic.

Digi Sport are sediul în sediul RCS & RDS din Bucureşti şi va folsi o echipă redacţională de aproximativ 50 de persoane, condusă de directorul departamentului de sport Teodor Avramescu şi redactorul-şef George Dobre. Producţia va fi condusă de Victor Lungu (director de producţie), Adrian Cheltuitoru (producător general) şi Radu Constantin (producător general adj.).

Cu acelaşi prilej preşedintele RCS & RCS a anunţat pentru prima oară public faptul că produsele companiei vor fi rebranduite urmând să se numească: Digi Tel pentru telefonia fixă, Digi Mobil pentru telefonia mobilă, Digi TV Cablu pentru reţeaua de cablu şi Digi TV Satelit pentru platforma de satelit.

RCS & RDS are în România aproximativ 1,4 milioane de abonaţi la serviciile de retransmisie tv prin cablu, un milion de abonaţi la serviciul de televiziune prin satelit Digi TV şi alţi aproximativ un milion de abonaţi în Ungaria, Cehia, Croaţia, Slovacia şi Serbia.

În România sunt retransmise în prezent pe cablu şi satelit un număr de 10 televiziuni sportive: Eurosport 1,2 şi Eurosport News, Sport 1, Sport Klub, Gsp 1,2 şi 3, Sport.ro şi Telesport. Liderul de audienţă în luna iunie 2009 a fost Sport.ro, urmat de Eurosport şi GSP.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL