Page 4 - Media Expres nr. 11 / noiembrie 2021
P. 4

AUTORITĂȚI  CABLU  TV  DTH  RADIO  SATELIT  LEGISLAȚIE
                                      TV




             Bucătăria italiană este felul principal al


             lunii noiembrie la TV Paprika






              TV  Paprika  difuzează  în  fiecare  weekend  din  noiembrie,  de  la
              ora 16:30, o călătorie culinară savuroasă cu un bloc tematic de
              trei emisiuni despre preparate din Italia, țara cu una dintre cele
              mai  îndrăgite  gastronomii  din  lume:  „Silvia  Colloca:  Gătind
              italienește”,  „Doi  italieni  cu  bun  gust”  și  „Silvia  Collocca:  Din
              Italia cu dragoste”.

                  Emisiunea   „Silvia   Colloca:   Gătind   profunzimea  a  ceea  ce  italienii  numesc  „cucina
              italienește”  este  difuzată  în  fiecare  sâmbătă  și   povera”, adică „bucătăria țărănească”, și cum să
              duminică, de la orele 10:30 și 16:30. Silvia este o   prezinte  mai  bine  bucatele  rustice  care  înmoaie
              gospodină  extrem  de  îndrăgită,  născută  și   sufletul oricărui gurmand înfocat, mergând într­o
              crescută  în  Italia  și,  deci,  pentru  ea  mâncărurile   călătorie în acele regiuni din Italia care denotă un
              italiene nu înseamnă doar o listă de ingrediente și   farmec  aparte  pentru  ea:  Abruzzo,  Marche  şi
              apoi o listă de pași de urmărit în rețetă. Și asta   Molise.
              pentru  că  în  Italia,  majoritatea  bucătarilor  au  în   Acolo, Silvia redescoperă această bucătărie
              sânge rețetele și învață să le gătească în familie   rustică și gătește sănătos împreună cu localnicii,
              și nu din cărți. Bucătăria este o tradiție extrem de   în bucătăriile acestora, oferind telespectatorilor o
              gustoasă  dusă  mai  departe  din  generație  în   privire  autentică  asupra  a  ce  înseamnă  de  fapt
              generație.                         „dolce  vita”.  Momentele  de  emoții  maxime  sunt
                  Învață  de  la  Silvia  Collocca  secretele   chiar  cele  în  care  Silvia  gătește  în  bucătăria
              frământării  aluatului,  cum  să  te  folosești  de   familiei  sale  din  Abruzzo,  acolo  unde  ea
              diverse tipuri de făină, află de ce pastele uscate   împărtășește  momente  intime  petrecute  cu
              sunt  mai  potrivite  decât  cele  proaspete  atunci   familia, în timp ce gătesc, mănâncă şi râd, și le   Silvia Colloca. Gătind italienește
              când  gătești  sos  Vongole.  Silvia,  ca  blogger   arată telespectatorilor că adevărata artă culinară
              culinar și bucătar amator, este un ghid carismatic   italienească nu se rezumă doar la mâncare.
              printre paste, sosuri și arome complexe de toate   Blocul  tematic  italian  se  încheie  cu

                Doi italieni cu bun gust































              felurile.                          emisiunea  „Doi  italieni  cu  bun  gust”,  de  la  ora   mentorul  lui  Jamie  Oliver). Aceștia  se  întorc  în
                  În  al  doilea  weekend  din  noiembrie,  Silvia   17:00  (difuzată  de  asemenea  și  la  07:30,  și  la   țara  lor  natală,  Italia,  la  40  de  ani  după  ce  au
              Collocca revine cu o nouă emisiune, sâmbătă și   00:30),  sâmbătă  și  duminică.  Serialul  îi  are  în   plecat pentru a­și construi cariere internaționale.
              duminică,  de  la  orele  11:00  și  17:00:  „Silvia   prim­plan  pe  doi  bucătari  italieni  care  au  făcut   Ei vor descoperi schimbările prin care
              Collocca:  Din  Italia  cu  dragoste”.  De  această   senzație  în  lumea  întreagă: Antonio  Carluccio  și   a trecut cultura italiană în ultima jumătate de
              dată,  Silvia  vrea  să  împărtășească  cu  publicul   Gennaro  Contaldo  (acesta  din  urmă  a  fost   secol şi modul în care acestea au influenţat tot
                                                                                    ceea ce pun italienii pe masă.

           4                                                                                NOIEMBRIE 2021
   1   2   3   4   5   6   7   8   9