Media Expres
×

Aceste servicii necesita logare

Login  SAU   Cont nou

STIRI (preţurile afişate nu conţin TVA 19% cu exceptia mențiunilor contrare)
ANUAR sau CARTE (preţurile afişate conţin TVA)Aceste servicii nu necesita logare
Doresc sa cumpar STIRI (preţurile afişate nu conţin TVA 19% cu exceptia mențiunilor contrare)Doresc sa cumpar ANUAR sau CARTE (preţurile afişate conţin TVA)--Termeni si Condiţii--

 • ATENTIE! Pentru acces online sau abonamente la revistă sau anuar aveţi nevoie de username şi parolă, pentru care mai întâi folosiţi butonul Creează cont din stânga sus, sau Creează cont nou.
 • Orice persoana fizica sau juridica poate beneficia o singura dată de abonamentul gratuit pentru evaluare la orice serviciu Media Expres. MEDIA EXPRES isi rezerva dreptul de a refuza acordarea abonamentelor gratuite fara preaviz. Pentru a solicita abonamente gratuite, pentru evaluare, vă rugăm să folosiţi pagina "Contactat".
 • In cazul optiunilor cu plată, abonamentul devine efectiv în momentul confirmării plăţii.
 • Pentru a încheia contractul bifaţi produsele solicitate şi apăsaţi butonul Ordin de plată sau Plata Online

  În cazul în care plătiţi cu Ordin de plată sau Mandat postal, înaintea completării talonului de abonament vă rugam să vă deplasaţi la Bancă sau Poştă şi să efectuaţi plata folosind următoarele date:

  - Completare ORDIN DE PLATĂ: SC MEDIA EXPRES SRL, RO15052199, Cont: RO47 RZBR 0000 0600 0318 0856, Raiffeisen BANK Olteniţa
  - Completare MANDAT POSTAL (inclusiv colete poştale cu plata ramburs): SC MEDIA EXPRES SRL, str. Mihai Bravu nr. 168, Olteniţa, jud. Călăraşi, cod postal 915400, RO 15052199, cont: RO47 RZBR 0000 0600 0318 0856, Banca: Raiffeisen BANK Olteniţa

 • Datele din formularul de abonament sint stocate in baza de clienti Media Expres; modificarea acestora se face folosind optiunea Profil din colţul stânga sus.
 • Va rugam sa verificati corectitudinea datelor personale introduse in cimpurile formularului.

 • Abonamentul la STIRI da dreptul la obtinerea unei parole de acces in zona ŞTIRI a site-ului www.mediaexpres.ro si dreptul de a primi un raport saptaminal prin e-mail care conţine toate informaţiile publicate pe site în ultimele 7 zile. În cazul opţiunii, abonatul primeşte prin poştă la adresa specificată în formularul de abonament un exemplar din revista lunara MEDIA EXPRES.
 • Abonamentul la ANUAR sau CARTE dă dreptul abonatului la primirea accesului în secţiunea ANUAR a site-ului www.mediaexpres.ro şi, în cazul opţiunii corespunzătoare, la primirea prin poştă, pe adresa indicata de abonat, a unui exemplar din versiunea tiparită a ANUARULUI MEDIA EXPRES.

  Politica de confidentialitate
 • Da Vinci advertising for educational programs

  NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENt  Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
  Pentru abonamente click aici


  © 2001 -  Media Expres SRL