Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.11.2020
Data ultimei ştiri: 23.11.2020 16:33:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăAceste servicii necesita logare

Login  SAU   Cont nou

STIRI (preţurile afişate nu conţin TVA 19% cu exceptia mențiunilor contrare)
ANUAR sau CARTE (preţurile afişate conţin TVA)Aceste servicii nu necesita logare
Doresc sa cumpar STIRI (preţurile afişate nu conţin TVA 19% cu exceptia mențiunilor contrare)Doresc sa cumpar ANUAR sau CARTE (preţurile afişate conţin TVA)

--Termeni si Condiţii--

 • ATENTIE! Pentru acces online sau abonamente la revistă sau anuar aveţi nevoie de username şi parolă, pentru care mai întâi folosiţi butonul Crează cont din stânga sus, sau Crează cont nou.
 • Orice persoana fizica sau juridica poate beneficia o singura data de abonamentul gratuit pentru evaluare la orice serviciu Media Expres. MEDIA EXPRES isi rezerva dreptul de a refuza acordarea abonamentelor gratuite fara preaviz. Pentru a solicita abonamente gratuite, pentru evaluare, vă rugăm să folosiţi linkul din stânga sus "Contactati-ne".
 • In cazul optiunilor cu plată, abonamentul devine efectiv în momentul confirmării plăţii.
 • Pentru a încheia contractul bifaţi produsele solicitate şi apăsaţi butonul Ordin de plată sau Plata Online

  În cazul în care plătiţi cu Ordin de plată sau Mandat postal, înaintea completării talonului de abonament vă rugam să vă deplasaţi la Bancă sau Poştă şi să efectuaţi plata folosind următoarele date:

  - Completare ORDIN DE PLATĂ: SC MEDIA EXPRES SRL, RO15052199, Cont: RO47 RZBR 0000 0600 0318 0856, Raiffeisen BANK Olteniţa
  - Completare MANDAT POSTAL (inclusiv colete poştale cu plata ramburs): SC MEDIA EXPRES SRL, str. Mihai Bravu nr. 168, Olteniţa, jud. Călăraşi, cod postal 915400, RO 15052199, cont: RO47 RZBR 0000 0600 0318 0856, Banca: Raiffeisen BANK Olteniţa

 • Datele din formularul de abonament sint stocate in baza de clienti Media Expres; modificarea acestora se face folosind optiunea Profil din colţul stânga sus.
 • Va rugam sa verificati corectitudinea datelor personale introduse in cimpurile formularului.

 • Abonamentul la STIRI da dreptul la obtinerea unei parole de acces in zona ŞTIRI a site-ului www.mediaexpres.ro si dreptul de a primi un raport saptaminal prin e-mail care conţine toate informaţiile publicate pe site în ultimele 7 zile. În cazul opţiunii, abonatul primeşte prin poştă la adresa specificată în formularul de abonament un exemplar din revista lunara MEDIA EXPRES.
 • Abonamentul la ANUAR sau CARTE dă dreptul abonatului la primirea accesului în secţiunea ANUAR a site-ului www.mediaexpres.ro şi, în cazul opţiunii corespunzătoare, la primirea prin poştă, pe adresa indicata de abonat, a unui exemplar din versiunea tiparită a ANUARULUI MEDIA EXPRES.

  Politica de confidentialitate


 • MEDIA EXPRES
  pe Web, Android și IOS

  Latest issue Media Expres 1st Cover


  Răsfoiește Anuarul 2020


  Click aici pentru comenzi online
  www.e-Ziare.ro


  © 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.