×
  CINE SUNTEM

  Revista MEDIA EXPRES este cunoscută ca revista industriei de cablu și televiziune, este o publicație de tip business to business, cu distribuție la nivel național, independentă de grupurile de presă existente pe piaţa din România, apare în mod constant din anul 2000. Site-ul www.mediaexpres.ro a fost lansat în 2001 şi Anuarul Media Expres apare din anul 2003. Compania a fost înfiinţată la Cluj de Mircea Suciu si Marius Comșa pentru a edita prima revistă de business pentru industria de comunicații audiovizuale pe baza unui proiect realizat de Mihai Pavelescu (absolvent al Universității București, Facultatea de Litere și timp de 6 ani ziarist de agenție de presă), a beneficiat în primul an de o finanţare europeană prin programul PHARE, după care a fost preluată de iniţiatorul revistei şi redactorul şef, Mihai Pavelescu.

  Tirajul revistei Media Expres este de 500 de exemplare pe lună, format A4, 36-52 de pagini, prețul de copertă este 15 lei, se distribuie prin poștă pe o listă de adrese către directorii din cablu, televiziuni și alți profesioniști din industriile de publicitate, echipamente pentru cablu și televiziune, de asemenea la nivelul autorităților cu atribuții în audiovizual și comunicații (CNA, ANCOM, MCTI, Comisia de IT din Camera Deputaților, Comisiile de Cultură din Senat și Camera Deputaților, Ministerul Culturii - Guvernul României), cât și către asociațiile profesionale din domeniile țintă, dintre care cele mai importante sunt ACC - asociația cabliștilor și ARCA - asociația televiziunilor private din România.

  Media Expres participă cu revista în calitate de partener media la târguri și expoziții internaționale de profil, printre care NATPE Budapest (târg de programe pentru televiziune destinat Europei Centrale și de Est și Rusiei) și IBC Amsterdam (târg de tehnologie pentru rețele de cablu, pentru platforme TV pe satelit, televiziune, radio și broadband).

  Anuarul Media Expres este catalogul companiilor de cablu, televiziune și echipamente și servicii destinate acestor industrii. Apare odată pe an, s-a lansat în mod tradițional în luna noiembrie cu prilejul Convenției de Cablu organizată de Asociația de Comunicații prin Cablu. Formatul anuarului este: 170 x 245 mm, are aproximativ 200 de pagini și costa 50 de lei / exemplar. Tirajul este de 1.000 de bucăți.

  - Structura acționariatului: Mihai Pavelescu 90%, Sandra Omet 10%;
  - Primii 20 de clienți ca valoare a contractelor de publicitate pe anul 2013: ACC, Angel Audiovisual, AXN, Cable Oradea, Chello Central Europe, Eutelsat, Discovery, HBO, HFC Technics, Peruvision Playbox, Tematic Cable, Simplus, Stuffmedia - NBC Universal, National Geographic, SES, Turner, Viacom, Viasat;
  - Balanța pe anul precedent: venituri totale 179.565 lei, cheltuieli totale 147.939 lei; profit net: 26.138 lei;
  - Datoriile la bugetul de stat: 0 lei;
  - Persoana din cadrul redacției căreia i se poate adresa cineva care se consideră lezat (numele și poziția), ca treaptă de mediere înainte de a se adresa CNA sau instanței civile, cu date complete de contact (adresa poștală, email, telefon): Mihai Pavelescu, Editor, OP1, CP 66, 915400, Oltenita jud. Calarasi, media.expres@gmail.com;
  - Lista tuturor publicațiilor editate de persoana juridică respectivă și lista altor servicii audiovizuale oferite: Media Expres, www.mediaexpres.ro si Media Expres Adria - www.mediaexpres.net.


  MEDIA EXPRES editorial board:
  Editor: SC MEDIA EXPRES SRL; Postal address: Str. Mihai Bravu nr. 168, 915400 Oltenita CL Romania; Email address: news@mediaexpres.net; Editor-In-Chief: Mihai Pavelescu; Senior Editor: Mircea Suciu; Editors: Vladimir Dutz, Diana Suciu, Virginia Mateiaș, Tudor-Codre Isac; Subscriptions and Advertising: media.expres@gmail.com; Tel: +40 722 674 639;

  CC0
  To the extent possible under law, Mihai-Marian Pavelescu has waived all copyright and related or neighboring rights to Cine suntem. This work is published from: Romania.

Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL